Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Mr.Garage da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
toyata fenaydı abi ya ne ses vardı)
herzamanki gibi müşteri memnuyetini ortaya koydu MR.GARAGE toyotoda cinayeetti
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bu arada internette yazışmak için mi hepiniz kaçtınız neyse bundan sonraki buluşmayı bekleyin ben kaçtım sponsor saglam ortam on numara olacak kimse kaçırmasın herkeze saygılar iyi geceler..
mangal partisi daha da süper olcak....
Rica ederim beyler sınırları zorladım ama helede öyle bi ortamda gülmemek için zor tuttum kendimiEn zorlandığım anda ağrım var gideyim ben dediğimde " bira iç iyi geliyo ağrıya sancıya " teklifiydi
![]()
sakın he![]()
Güzl bir geceydi beyler
daha güzel bir gece MR.GARAGE sponsorlugunda 28 nisan gecesi saat 18:00de menekşe sahilde mangal partasi olacak 6mayıs piknik buluşması için ön hazırlık![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri