Ben çıkıyorum şimdiden görüşmek üzere arkadaşlar orda olacagım...
Ben de geliyorum
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Ben çıkıyorum şimdiden görüşmek üzere arkadaşlar orda olacagım...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bende birazdan çıkıyorum arkadaşlar 9-10 geçe en geç isparkdayımgörüşmek üzere herkezi bekleriz sohbete muhabbete
0541-648-02-52. sahildeyim
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Siz sabahı bulursunuz herhalde beyler![]()
seko nasıl geçti buluşma![]()
onurum un maşallahı vardı nazar değmesin...
murat abi süper di...menekşe mangal ı 4x4 gözle bekliyoruz...
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Tekrardan geçmiş olsun Onur cum.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
mr. garage süperdi çok teşekkürler![]()
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
kunt abi sıra sende fotoğrafları görsek ?
kuntay abi benim araba yok mr garagenin önünde![]()
süper... tşk ler
Öncelikle MR.GAREGE Teşekkürler. Mesutum bu istanbul ortamında teksin katılan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler. Onurum ameliyatlı halinde bulundun aramızda bundan sonra mazeretin yok bu halde geldiyse bundan sonra mazretiin yok bu arada arkadaşlarım mesutla görüştügümüz bu gece şunun kararı alındı
28 Nisan cumartesi akşamı saat 18:00 de MR.GAREGE SPONSORLUGUNDA
Menekşe sahilinde Mangal Partisi Düzenlenecektir gerekli bilgiyi konu açıp size duyaracagım bugün yarın piknik öncesi güzel bir ortam kurulacak MR.GAREGE sponsorlugunda mangal keyfi olacak...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri