Gp coskun ?
beyler büyük gün geldi yarın Allah ın izniyle havada iyi olursa herkezi görmekten mutluluk duyarız gelemeyecek arkadaşlar mutlaka yazsınlar veya gün içerisinde geç kalacaklarsa veya gelmeyeceklerse telden bana ulaşsınlar ( 0545 445 48 11 ) kimseyi beklemeyelim orada ... büyük ihtimal ben ve yüksel ateş ilk orda oluruz yol tarifi için vs ulaşabilirsiniz herkezi bekliyoruz
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
beyler kac gündür varya 3 kişi yorum yazıyoz sadece kimseden ses seda yok ortada bi liste var ama bana 3-4 kişi gelecek gibi me geliyor inşallah öyle olmaz ...
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
valla o bir liste dolanıyo ortada 8 kişi var orda arabayla gelecek gelmeyenlerin hepsinin adını yazacam buluşma fotolarıyla birlikte teşekkür edicez gelmeyenelre![]()
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Arkadaşlar, öncelikle katılımınız için, sağduyunuz için hepinize teşekkür ederiz. 8 Nisanda açtığımız konuya 8-9 kişilik bir ekip ile sosyal birşeyler yapmak keyifli olacaktır eminim..! Hava koşullarının meterolojiyi yanıltması hepimizin dileği zaten gidişat da onu gösteriyor.Önemli işleri olmayan herkezi kesinlikle bekliyoruz. bu arada evinde top olan arkadaşlar gideceğimiz yer maç yapmaya müsait bilmem anlatabildim mi
yemekten sonra bi organizasyon yapalım derim..
Ben(blue), Göksel Ateş(Pardeleus), Aykut İşçi(hızlı max) kesin olarak orada olacağız. rivada gideceğimiz yer bellidir. (zaten hepsi yanyana istediğimize gideriz.) Kasaptan etlerimizi alır marketten kola ekmek vs.. alıp piknik alanına doğru konvoy şeklinde gideriz.![]()
şimdiden katılan herkese teşekkür ediyor, gelemeyenlere de inşallah birdaha ki sefere diyorum.
Saygılarımla...
Erol BEYAZ
INCREDIBLE
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Arkadaslar gelemiyebilirim gelirsem direk arar gittiginiz yere gelebilirim is yerinden cikip yetissebilirsem tabiki
Son durum piknik icin facia) ama en azindan beykoz sahil turu yapabiliriz 3 5 araba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri