Saat kesinleşti mi ? Kaçta toplanılıcak ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Haydi arkadaşlar Istanbul daki puntocular nerdesiniz ? 3 gün kaldı buluşmaya
haydi beyler 12 gibi toplansak 13:00- 13:30 gibi alanda oluruz nerde bu geliyorum diyenler
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
beyler 22 nisan pazar günü kuzenimin ağvada düğünü var 2 gün önceden orda olmam lazım işler için bu buluşma için gitmiyorum düğün günü gidicem herkez gelcem diyodu hani nerdesiniz ?.
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Arkadaşlar cumartesi günü gelecek arkadaşları aşağıda yazıyorum saat 12:00 da buluşacağız. Aksi bir durumu olan lütfen cevap olarak dönsünler.
1- Pardeleus - Ateş
2- blue - Beyaz
3- mrtgokdepe
4- dogus618
5- lektonstar17 - ümit akdeniz
6- aykutisci
7- rafetyildiz
INCREDIBLE
8- tumay
Hadi arkadaşlar nerde İstanbul daki Punto'cular listeyi fazlalaştıralım. İsim yazdırmak istenyen arkadaşlar ... .
Konu Pardeleus tarafından (18/04/2012 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende gelmek istiyorum o gün bi aksilik olmazsa. Ama yeri çok ii bilmiyorum. tarifini almam gerekebilir
Saygılarımla.![]()
Arkadaşlar cumartesi günü gelecek arkadaşları aşağıda yazıyorum saat 12:00 da buluşacağız. Aksi bir durumu olan lütfen cevap olarak dönsünler.
1- Pardeleus - Ateş
2- blue - Beyaz
3- mrtgokdepe
4- dogus618
5- lektonstar17 - ümit akdeniz
6- aykutisci
7- rafetyildiz
8 - tumay
bende bulusmaya gelmek ıstıyorum suanlık aılevı bı ısım var.onu alabılırsem pazara guzel olacak bende sarıyerde oturuyorum. bulusmanın tam yerı mekanı nedır arkadaslar
kavacık itfayenin orası
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
yalnız beyler itfaiyenin önnüde otopark var öyle dediğiniz gibi boş bi alan yok orda bu itfaiyeden başka varmı orda bide dediğim itfayenin önündeki otopark polislerin otoparkı bağlanan araçları direk oraya götürüyorlar polisler sıkıntı yapar orda diyim eğer orasıysa ama
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri