Hafif ara ara geçen nisan yağmurları. Benim için farketmez bugün için bütün planımı ayarlarım karda yağsa gelirseniz gelirim. Piknik den çok mangal buluşması gibi olacak üstü kapalı alan. Dere kıyısında.
Printable View
Arkadaşlar; bugün havanın ve trafiğin azizliğine uğrsakta saat 12 den sonra hava çok güzeldi birazdan bakacağınız resimlerden de anlaşılacağı gibi kalabalık bir ortamda hoş vakit geçirdik. gelmeyen arkadaşlarada teşekkür ediyoruz. inşallah başka bir etkinlikte bir araya geliriz.
Göksel (Pardeleus), Erol ( blue), Aykut (hızlı max) ve Fatih..
Yapılan organizasyona katılan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim :)
Hadi bakalım şimdi resim zamanı...
devamı..
devamı2..
devamı3...
italyan japon ve fransız .. :)
son olarak
aga çok tatlı oldu ama şu kapıları da hallettik mi olay tamamdır :) yarın şu kampanaları da boyadık mı o zaman tam tamam olacak :) şu fren lambasının resmini koyamadım ya :(
neyse yarın onu da halledelim. eğer isteyen olursa aynı ölçülerde bastırıp gönderebiliriz. yardımcıda oluruz yani
Yarın ekleriz orta fren lambasına yazı güzel oldu.
Ön panjuruda siyaha boyamak lazım senin kampanalardan sonra onuda hallederiz alet edevat hazır.
Buluşmaların faydası buluşmalara katılan arkadaşlar ile tanışıp tecrübe ve hataları görmek gerçekten güzel. Beykoz buluşmamız bitmedi ama sık sık görüşelim.
beyler bu arada içinizde anlayan varsa yüksel arkadaşın folyo yaptıgımız aracın ön panjuru çıkarmaya çalıştık gelmiyor bi türlü benim araçta sıkıntı olmuyordu hiç acaba başka yöntem varmı tampon kırılcak nerdeyse genede çıkmıyor ..
arkadaşlar güzel bir buluşma olmuş neyazıkki ozel sektorun tek sorunu cumartesi calışmak zorunda kalmaktır neyse inşallah pazar nünü olacak olan buluşmalarda tanışmak dilegimle
Vaayy pis kinci herif, ben olsam çoktan unuturdum neyse bidaha dokunursam senin arabana. bindiğim zaman bile bişiye dokunmycam. yarın jantları kendin boyarsın :)
oğlum benim niyetim temizdi bi kere hem bak otoya çıkarırken o da kırmış, bunlar olağan şeyler hacım. sen benim sağ havalandırma zımbırtısını çıkarırken kırdığım tırnakları görseydin böyle demezdin.. sonra kapı içlerini falan sökerken bagajın plastiğini sökerken kırdığım tırnağı görseydin bunları demezdin bile. neyse gardaşım anladın sen onu :)
Hocam yalnız bugün buluşmada aykutisci nin aracındaki blow off harbiden hoşuma gitti
İnceden inceden kanım bitleniyor :D