O degilde ins hava guzel olur bugunlerde pek ic acici degil durumlar :(
Printable View
orda yol geniş zaten ordada buluşuruzda ... acaba bu meteoroloji doğrumu diyodur ..? linke bi bakın arkadaşlar
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Arkadaşlar cumartesi günü gelecek arkadaşları aşağıda yazıyorum saat 12:00 da buluşacağız. Aksi bir durumu olan lütfen cevap olarak dönsünler.
1- Pardeleus - Ateş
2- blue - Beyaz
3- mrtgokdepe
4- dogus618
5- lektonstar17 - ümit akdeniz
6- aykutisci
7- rafetyildiz
8 - tumay
9 -cakalsari
avrupa yakasınddan gelecek arkadas varmı kopprude bulusup onla gelsem cok guzl olur =)
sarıyer tarafında olmadı 4.levent maslak taraflarında bulusuruz.
herkezi yağmur duasını 1-2 gece etmemesini rica ediyorum ... meteoroloji noluyo ?
beylr bide fiyat felan alalım birilerinden artık hava durumu inş güzel olur ama o güne kötü olursa iptal mi ?
https://www.kardeslerpiknik.com/iletisim.asp
değirmenderede riva deresinin yanı buluşma alanına 15-20 km ...
beyler masa manga servis çay vs 150 lira felna dedi adam 18 kişi felan oluruz dedim böyle bi fiyat aldım kişi başı 10 lira felan tutuyor oda sizde bi bakın dah iyi bi yer varsa bildiğiniz yazın beyler .. link üstte
Habertürk de hava durumu güzel gözüküyor.
İstanbul-Hava Durumu-HABERTÜRK-TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ
herkez tek mi gelecek ben 3 kişiyim :)
Arkadaşlar cumartesi günü gelecek arkadaşları aşağıda yazıyorum saat 12:00 da buluşacağız. Aksi bir durumu olan lütfen cevap olarak dönsünler.
1- Pardeleus - Ateş
2- blue - Beyaz
3- mrtgokdepe
4- dogus618
5- lektonstar17 - ümit akdeniz
6- aykutisci
7- rafetyildiz
8 - tumay
Güncel Listemiz Çok az zaman kaldı :)
caner_ege ,teampalio nerede? ses versinler :)
Gp coskun ?
beyler büyük gün geldi yarın Allah ın izniyle havada iyi olursa herkezi görmekten mutluluk duyarız gelemeyecek arkadaşlar mutlaka yazsınlar veya gün içerisinde geç kalacaklarsa veya gelmeyeceklerse telden bana ulaşsınlar ( 0545 445 48 11 ) kimseyi beklemeyelim orada ... büyük ihtimal ben ve yüksel ateş ilk orda oluruz yol tarifi için vs ulaşabilirsiniz herkezi bekliyoruz
beyler kac gündür varya 3 kişi yorum yazıyoz sadece kimseden ses seda yok ortada bi liste var ama bana 3-4 kişi gelecek gibi me geliyor inşallah öyle olmaz ...
valla o bir liste dolanıyo ortada 8 kişi var orda arabayla gelecek gelmeyenlerin hepsinin adını yazacam buluşma fotolarıyla birlikte teşekkür edicez gelmeyenelre :)
Arkadaşlar, öncelikle katılımınız için, sağduyunuz için hepinize teşekkür ederiz. 8 Nisanda açtığımız konuya 8-9 kişilik bir ekip ile sosyal birşeyler yapmak keyifli olacaktır eminim..! Hava koşullarının meterolojiyi yanıltması hepimizin dileği zaten gidişat da onu gösteriyor. :) Önemli işleri olmayan herkezi kesinlikle bekliyoruz. bu arada evinde top olan arkadaşlar gideceğimiz yer maç yapmaya müsait bilmem anlatabildim mi :) yemekten sonra bi organizasyon yapalım derim..
Ben(blue), Göksel Ateş(Pardeleus), Aykut İşçi(hızlı max) kesin olarak orada olacağız. rivada gideceğimiz yer bellidir. (zaten hepsi yanyana istediğimize gideriz.) Kasaptan etlerimizi alır marketten kola ekmek vs.. alıp piknik alanına doğru konvoy şeklinde gideriz. :)
şimdiden katılan herkese teşekkür ediyor, gelemeyenlere de inşallah birdaha ki sefere diyorum.
Saygılarımla...
Erol BEYAZ
Arkadaslar gelemiyebilirim gelirsem direk arar gittiginiz yere gelebilirim is yerinden cikip yetissebilirsem tabiki
arkadaslar yagmur son durum nedir?
Son durum piknik icin facia :)) ama en azindan beykoz sahil turu yapabiliriz 3 5 araba