O yüzden yazdım Orçun,gece 2 saat 94 fotoğrafa link hazırladım konu açtım
bir baktım konu yok forumda,sonra burada buldum,verilen cevaplar birbirine karışmış zamanlama yüzünden bizim emek boşa gitmiş,şimdide 2 video bu konuya dahil olmuş...
Printable View
eline emeğine sağlık abi... Konu fazlalığı ve dağınıklığı olduğu için kesin birleştirilmiştir...
valla ben senin açtığın konunun altına video ve foto paylaşımı yaptım kunt abi.
Mustafa Abi, aynı buluşmayı içeren aktiviteler olduğu için konuların tamamını birleştirdim. Bunu yaparkende emeğinize saygısızlık etmek gibi bir düşüncem olmadığını belirtiyor ve size karşı böyle bir durum gerçekleştirmediğimi düşünüyorum. Arkadaşların dün ile ilgili her türlü bilgiyi tek bir konu altında bulmalarının daha kolay olacağını düşündüğüm için yaptım. Anlayış göstereceğini umuyor, saygılarımı sunuyorum.
Yasemin forum işleyişini az çok bilirim,bu konuya eklemek istemediğimden ayrı konu açtım,ayrıca videolarda fotoğraf konusunda şık olmuyor.konularıma gelen cevaplar ile bu konuya yazılanlar iç içe girmiş vaziyette,bence konu kirliliği böyle daha fazla oluyor,neyse olan olmuş artık yapılacak bir şey yok,eline sağlık...
elinize sağlık :)
Özdem hanımın önümüzde olan kazası , Eser beyin kaza haberi her nekadar moral bozdu isede buluşmanın sıcak ortamı ve yerin güzelliği kötü şeyleri unutturdu.Soner ve Adem beye organizasyon için teşekkürler.Dün çok yorgundum çektiğim tesimleri bu akşam yüklerim.Bu arada uzun süre Orçun'la peşpeşe yol aldık kah o bizi geçti kah biz onu ....İlk başta usta (Mustafa Bey) ben ve o peşpeşe idik ama temde trafik çok yoğundu onu trafikde kaybettik.Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Otobana girdikten sonra ilk benzincide mola verdik,Orçun bizimle beraber içeri girdi ve hemen devam etti,ben oldukça geri kaldım sizden...:)
Ancak herkesin evine sağ salim dönmesi önemliydi,güzel geçen bir gün güzel bir şekilde neticelendi,yeni arkadaşlar ile tanışmak ve sohbetler etmek gibisi yok...
aranızda ve orada olmak için herşeyi ayarlamıştım... sticker ı bulunmayanlar için sticker bastırmış hepsini elimle kesmiştim... bu buluşmaya katılmayı çok istemiştim... ama malesef yola çıktığım zaman yaptığım kaza nedeniyle aranızda olamadım...
buluşmayı organize edenlere tebrikler... soner, adem , orçun, özlem ve eşi ayhan... hepinizin yüreğine ve emeğine sağlık... iyi ki varsınız...
ve katılanlar böyle bir buluşmaya katıldığınız için çok şanslısınız.. sizinde emeğinize ve yüreğinize sağlık...
eline sağlık usta tam natürel olmuş.
arkadaşlar resim lerin devamı için orçuna müracat
Soner abinin dediği gibi bu buluşmayı kaçırmamak lazımdı ama kısmet değilmiş gönül isterdi ki sınavlarım olmasın orçun abiyle çıkıp çorludan beraber gelelim ama nasip olmadı.. Çok güzel bir buluşma olmuş katılan ve emek veren herkese teşekkürler.. Emeğinize yüreğinize sağlık.. Bir dahaki buluşmada umarım yanınızda olurum..
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Tünel Korna Show
https://www.youtube.com/watch?v=OkGE1wVgh4o
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 1
https://www.youtube.com/watch?v=IK9A2tjxvQo
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 2
https://www.youtube.com/watch?v=43bgLU06Kaw
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 3
https://www.youtube.com/watch?v=1jNT7EckcM0
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 4
https://www.youtube.com/watch?v=8QucoG-2RI0
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 5
https://www.youtube.com/watch?v=NPQUqNPLjPw
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 6
https://www.youtube.com/watch?v=_74AtTL4g-U
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 7
https://www.youtube.com/watch?v=YRy7yEbAzHI
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball – 8
https://www.youtube.com/watch?v=LQD8dttO6ZY
Grandepuntotr İzmit Buluşması - Paintball - 9
https://www.youtube.com/watch?v=dFu46UcEie8
resimlere baktıkça yorumları okudukça içim kötü oldu ya gelebilseydim keşke :S çok güzel bir buluşma olmuş, bir dahaki buluşmaya katılamamak gibi bir lüksüm yok artık bu ortamı gördükten sonra :)
eveeeet,iki gunluk dınlenmenın arkasından ancak gecebıldım bılgısayarın basına:) arkadşlar öncelıkle buluşmamıza katılan abılerım arkadaslarım ablalarım kardeslerıme cok cok teşekkur ederı,umarım sızlerı uzecek utandıracak sıkacak kıracak bırseyler yasatıp mahcup olmamısızdır,organızasyonda yardımlarını esırgemeyen adem dostum hedıyelerımızı getıren orcun arkadaşım bızlere deger verıp buluşmaya katılan herkeze cok cok teşekkur ederım,sizleri seviyorum,Allah neşemızı bozmasın daha çok buluşmalara inşallah.
arkadaşlar gunumuzun en basında eskısehırden eser arkadasımızın uzucu haberıyle keyıflerımız baya bır kacmısken konvoy esnasındada özlem arkadasımızın aracına vurulması baya bır uzdu bızı,Allajtan her ıkı kazadada canımıza bırseyın gelmemsı en buyuk tesellıydı hepımıze,buluşmadan sahsım olarak cok keyıf aldıgımı soylemelıyım,sızlerınde keyf aldıgını guzel vakıtler gecırdıgınızı duymak ısın en keyıflı yanı,arayıp tesekkur eden herkez cok keyflı gectıgını soyledı gercektende kotu baslayan gunumuz cok neselı cok atraksıyonlu maceralı ve eglencelı gectı,dılerım herkez benım aldıgım keyfı almıs evıne dondugunde tatlı yorgunluguna degmıstır,birdahakı buluşmalarda gorusmek dılegıyle hepınıze saygılar,ayaklarınıza saglık.....
yasemın elıne saglık ıyıkı ılk resım bu olmus serdar abı senı unutmadık unutmıycaz hep kalbımızdesın...
eser alper arkadasım sagolsun afıs yapmak ıstedı bu bulusmayı serdar agbı anısına yaptıgımız son anda aklımıza geldı ve yaptık teşekkurler alper elıne emegıne saglık.
bız katıldıgınız ıcın tesekkur eder bırdahakı buluşmalara beklerız alper.
alper oyle bır yorulmusumkı dun flan baktım ama yazmaya usendım anca fırsat buldum oda yarısına yazabılcem:) devamı aksam hala resımlerı yuklememısın?:)
ayıp oluyo amaa :)
ender bız tesekkur ederız ayaklarınıza saglık.
mustafa agbıcıgım sıze ayrıca teşekkur etmek ıstıyorum hoş sohpetınız ıcın resımler vıdeolar ıcın katıldıgınız ıcın cok cok teşekkur ederım agbıcıgım.saygılar.
tolgacıgım eglenıp keyıf alınmasına cok sevındım dostum hep bırlıkte yenı buluşmalara,bu arada en kısa zamanda paıntbol a :)
yasemın onca yolu cekıp aramızda oldugun ıcın gunumuze nese kattıgın ıcın atv de bızı tın tın gezdrdıgın ıcın :) sana hersey ıcın cok tesekkur ederız ıyıkı katıldın bızı cok sevındırdın ıyıkı varsın arkadas,
hıc sorma ya ozlem orcun bırdaha elıme gecer ama o zamna ben ona sorcam hepsının hesabını :)
ya super resım ozlem kopardın benı :) :) :)
hobaaaa yandan kaan sen cok sey kacırmısın kardesım :)
anlayamadım faruk ?
kemal agbıcıgım bızlere suprız yapıp okadar yolu geldın aramıza gercekten sızı ılk gordugum an yuzumdekı tebessum gelmenıze ne kadar mutlu oldugumu anlatmıstır.ayagınıza saglık herkeze selamlar.
gorkem keyıflı vakıt gecırmene sevındım gercı cok sohpet edemedık ama ınsallah bırgun sohpet ortamımız olur bırdahakı buluşmalarımızda kesın gormek ıstıyorum senı haberın olsun :) kendıne ıyı bak dostum.. katılımın ıcın cok tesekkur ederım
çok güzel kareler ayağınıza sağlık böyle bir buluşma adana ve ya mersinde çok zor kıskandım walla...
AlLAH SENI BILDIGI GIBI YAPSIN FARUK OLUM O NE CARPMAYDI OYLE IKI GUN KENDIME GELEMEDIM :)
agbı sorma ya enıştem gıder ayak suprız yaptı actı oyun havalarını oynattı bızı ama oda hevesımız kursagımızda kaldı musterıler rahatsız oldu kapattırdı tadını cıkaramadık ama bırgun oynak bır buluşma yapabılırız ıstersenız :)
Son videoda bir izleyici "Adem abi mevziyi yıkacaktı" demiş.koptum yaaaaa :):):):):):):):):):):)
Fikret abicim sizlerden sonra biz bir süre daha mekandaydık. En son Soner'in arabadan bu müzikler yükselince attık kendimizi ortaya. Ancak diğer müşterilerin rahatsız olması sebebiyle çok kısa sürdü.
Murat'ın yorumuydu sağolsun sayesinde bizde koptuk :) :)
gülün siz gülün, gerçi bende koptum :D gerçekten bir ara duramadım mevzi cidden yıkılıyordu :D:D:D:D
günün olayıydı paintball :D
Abi erkenden bizi bırakıp kaçtınız.
Neyse hep beraber İzmir buluşması yapalım biz. Burada bol bol oynar, kurtlarımızı dökeriz.
Soner, sende bu mükemmel organizasyon yeteneği ve hassasiyeti varken festival bile düzenlersin arkadaşım. ;) ;)
Korkma kardeşim bir şey olmaz. Adem sana kıyamaz, ola ki kıymaya kalkarsa sen bana haber ver ben seni korurum. :) :)
:thumbup1:
ehehehhehehheehheee :) azimlisin valla adem :) durmak yok yola devam engelleri birer birer devirelim :):):)
işyerini biliyor evini biliyor eeeee.. kardeşim tutacan ağzını azcık :):) ehehehehehhehehehehe
aynen katılıyorum mükemmel organizasyon yeteneği türkiyede heryerde festival yaptırır soner :)
valla yaptırır gercekten ıyı iş cıkardılar ademle:D
Paintball videoları da süper olmuş... :) Yasemin'cim sana çekimler için Murat sana da
paylaşım için teşekkürler... :)
Neyseki en büyük reyting karesi yok, benim düştüğüm sahne... :D :D
Aksilikler o gün yakamı bırakmadı resmen, izlemeye giderken Murat'ın dikkat
edin kayarsınız demesine kalmadan kendimi yerde buldum... :D
O da yetmedi, parmağımdaki ufacık yara iltihaplandı, şimdi antibiyotikli pomad kullanıyorum...
Yine de vardır bir hayır diyorum... :D
o zaman bundan sonrasını adem abi düşünsün :)
İşimi biliyor ama evimi bilmiyor. (neyseki bilmiyor) :) ayrıca kapıda güvenlik var :)))
valla özlem söylemek için seni çok aradım ama o sırada yerdeydin :)
tebrikler gerçekten dolu dolu ve müthiş keyifli olmuş, darısı bizlerinde başına diyelim :)
Rica ederim. Çok kötü bir çekim yapmamışım ancak biraz daha yol almam lazım :) :) Ancak arkadaşlarımın zor anlarında kamerayı kapalı tutacak kadar hislerimin iyi olduğumu düşünüyorum :D :D
3-5 saniye geç kapatsam herkes o düşüşü görecekti :)
Gerçi çok estetik bir düşüştü itiraf ediyorum.
Bu arada benimde ellerimdeki yaralar halen kanıyor ve kapanmayada hiç niyeti yok gibi :( Geçmiş olsun tekrardan.
Murat sana olan öfkesini benden çıkartmaz umarım :D
Akif, emin ol İzmir'de de buna benzer organizasyonları geçmişte çok yaptık. Ancak bu sıralar arkadaşlar tatil modundan bir türlü çıkamadılar. Ayrıca İstanbul'lu arkadaşlar buluşma konusunda mesafe ve sınır tanımıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde bizde böyle bol keyifli bir buluşma organize edebiliriz. ;) ;)