Buluşmaya katılanların ve organize edenlerin emeğine , yüreğine sağlık. Gönül isterdi ki bende katılayım Fakat son 2 seferdir maalesef şartlar izin vermiyor.. İnşallah bir dahaki sefere..
evet fotoğraflar bencede koysanızda baksak dimi ama)3 tane fotoğraf makinesı vardı benim gördüğüm kimseden ses cıkmıyor. bu arada benimde bir kaç tane foto koyacam bende mesela akşam tünelde 3 tane punto arka arkaya
trafiktende istemek lazım 4 lüyü
) aslında kameraya cekmek lazımdı korna show
![]()
Buluşmaya katılanların ve organize edenlerin emeğine , yüreğine sağlık. Gönül isterdi ki bende katılayım Fakat son 2 seferdir maalesef şartlar izin vermiyor.. İnşallah bir dahaki sefere..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
o değilde gecenin sürpriz adamı bendim galiba![]()
![]()
![]()
organizasyon da emeği geçen herkese Adem ve Soner yüreğinize ve emeğinize sağlık...
katılan herkese teşekkürler....
resimleri bekliyoruz...
halay çektiler ha çok güldümmm
polisler görmez kendi işlerine gelenleri görürler sadece![]()
aaaa beni atlamısın dostumsizlerden kopamadım dun gece utanmasam corluya sızde yatmaya gelcektım
ama herseye degerdı dun gece
seni mutlu edebıldıysek,ızmıre gelemeyısımızın mahcubıyetını affettrdıysek ne mutlu bıze canım arkadasım gonul ne pasta ne bır baska seyde yeterkı bızım bu baglarımız hıc bıtmesın dostum tekrar Allah mesut bahtıyar etsın tolgacıgım.
rıca ederım kardesım memnun olduysanız ne mutlu bıze,
aramızda gormekten mutluluk duyduk dılerım sızlerde mutlu olmus memnun kalmısınızdır bır kusurumuz hatamız eksıgımız olduysa affola.
kaan vallahı bız bagımlılık yapıyoruz arkadasım o yuzden bundan sonrakı bulusmalarda var olacagını gozlerınden anlıyabılıyorum
aytugcugum yanımzda olmanı cok ısterdık arkadasım ama bılıyoruz kı senın gecerlı bır nedenın olmasaydı yanımızda olurdun yınede desteklerın ıcın sagol canım kardesım
mertcıgım gercektende gelısın suprız oldu sanada özellıkle tesekkur ederım bızlere deger verıp kısa surede olsa yanımıza gelmene memnun olduk kardesım dıger buluşmalarda gorusmek dılegıyle kardesım.
eveeeeet arkadaslar dun gece gelen destek veren tum arkadaslarıma ve dostlarıma cok tesekkur ederım bızlerı mahcup ettmeyıp yanımızda oldugunuz ıcın cok cok tesekkur ederım.umarım mekandan yemeklerden personelın ılgısınden guleryuzunden memnun kalınmıstır,sizlere mahcup olmamısızdır,ben sahsım adıma mekandakı arkadasların ılgısıne buradan cok tesdekkur edferım onlarda alnının akıyla bızlerı mahcup etmedı.daha sonrasında gurubumuzdan bazı arkadaslarımız eksılsede tophanede hos sohpet edıp ordanda dagılarak adem orcun ben ve ademın yegenı sahurumuz yapıp evlerımıze dagıldık herseyıyle her sanıyesı ıle harıka bır gun,gece,ve sabahtı herkeze cok cok tesekkur eder bırdahakı buluşmalarda gorusmek dılegıyle ıyı geceler dılerım,saygılar grandepunto aılesı![]()
Güzel buluşmayı organize eden Adem ve soner arkadsimiza,organizasyona katilimlariyla renklendiren tüm arkadaslarımıza teker teker teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Gercekten yine bizlere yakışır bir buluşma oldu.
Benden bir kaç resim![]()
yemekten fotolar yokmu yahubu her buluşmada böyle oluyor he geçende hangi buluşmaydı bilmiyorumda heyecandan foto çekmek unutulmuştu
![]()
![]()
daha fotoğraf yok mu? bekliyoruz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri