Valla bekliyoruz fotoları... Yanılmıyorsam kartal buluşmasında fotoğraf çekmeyi unutmuştuk![]()
bendekileri koydum sıra sizde arkadaşlar.
Valla bekliyoruz fotoları... Yanılmıyorsam kartal buluşmasında fotoğraf çekmeyi unutmuştuk![]()
Nerde kaldı bu fotoğraflar;
Aynen 6 defa istememize rağmen gelmeyen kül tablası gibi :=)
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Fotolar Alpimm arkadaşımızda beyler bayanlar merak etmeyin yükleyecek fakat kendisi İstanbula tayini çıktıktan sonra yerleşme işini tamamlayamadığından interneti yokmuş en kısa zamanda yüklemeye çalışacakKamuoyuna duyurulur
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
of olmadı bu resimler küçük çıkıyor hala![]()
Konu alpimmm tarafından (16/08/2011 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.
alper varya tam cepten arıyp resımlerı soruyordum hebı bakıyım dedım belkı yuklemıstır dıye ıyıkıde bakmısım tesekkurler elıne saglık arkadasım
ama ben tek resım gordum baska yokmu?
yükleyemeyenler için resimleri bana mail atın abiler yardımcı olurum
mert0584_@hotmail.com
az kaldı geliyor resimler...taze çıkacak...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Mert gönderdim abicim resimleri. benim resimler küçük çıkıyor burada, beceremedik.sana zahmet
@ bu arada biraz geç olsada, organizasyonda Adem ve Soner başta olmak üzere, emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, herşey çok güzeldi, ortam ve yemekler süperdi. bi dahaki buluşmaları iple çekiyoruz)
resimler geldi 10 dk burada![]()
eyvallah Mertcim, eline sağlık,
bi ara nası yaptın anlat yaw![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri