GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
yaa abi bu toplu resmin üçüncüsü. ben ilk 2 tanesinde vardım bu son karede yokum![]()
***GFB***
Ya enteresan abi,Cem in arkasında Hülya evet,fakat Polat ın eşinin yanındaki bayan arkadaşla ne kadar benziyorlar(Umarım şahıs isimlerini doğru söylemişimdir)
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi durun bi bakıyım baktım ama görememiştimmmm
o benm baldan tatlııııııııı baldızım.pek benzetemedim![]()
Konu microab tarafından (16/04/2007 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alt alta mesaj
kaaan be ben seni göremedim fotolarda?
KAANİTO bizim doktormuydu ?
Konu microab tarafından (16/04/2007 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sık aralıklarla alt alta mesaj
höngh ? annamadım beee
bu arada iki kafa golümde bal gibi goldüüüüü kimse laf sölemesin onada gol atarım heee![]()
hıh kıskanç şey![]()
Abi Yıldıray ın yorumları yok-hani nerde?
Yazsana YıldırayNedir ne değildir kardeşim-hani fotolar Alla Allaaa...
Senden bi ara taksim Abant gazı alalım abi olmuyo böyle valla...
Mozdi Pazar Günü Akil Edemedik Bir Resim çekilenim.sonra şu Ufakliğin Biresmini Bana Yollasana
abi hiç sormahiç de aklımıza gelmedi hep beraber resim çektirmek
![]()
abi ufaklığın resmini sana mutlaka yollayacağım, bizde kaan'ın resmini bekliyoruz. Bülent abinin arabasında ve Lilly ( umarım doğru yazmışımdır ) ile beraber çekilmiş fotğrafları var onları da foruma koyacağım abi.
abi tekrar görüşmek ümidi ile eve çok selam, kendinize iyi bakın...
Yahu bi saniye noolmuş burdaBen bi taneydim valla
Son kare de Cem tiripottaki makinenin düğmesine bastı, bizim tarafa koştu, hemencecik önüme oturdu
ee fotoğraf çektirmesine bayılan ben, arkada kalır mıyım, hemen kafamı şöööle bi uzatayım dedim
kötü mü ettim
![]()
Hülya Çorakçı Ertan
tebrikler mükemmel bi organizasyon we buluşma olmuş yaww 8O
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri