onurcm saygılar sevgiler
https://www.resimupload.com/ds182600...jdfjgdhjj.html
onurcm saygılar sevgiler
https://www.resimupload.com/ds182600...jdfjgdhjj.html
cem ellerine sağlık teşekkürler
oh ne güzel gençler nargile yapmış.
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
ohhh ne güzel bir gün hep beraber gidelim
off sabah sabah canım çektiiii......:bandit:ans:FRİENDS
Kozyatağı Carrefour buluşma (Videonun hemen başında benim arka tampon eklentisinin faili olan sarı boyalı taşları görüyorsunuz. Park sensörlerine fazla güvenmeyin.Spiker de abimdir :icon_smile_wink: )
abi demek o sendin abi benim tam arkamdaydın sesi duyunca tamam dedim kesin bana vurdu aynadan dir baktım ciçek koruluğuna vurmuşsun abi nazar değdi abigerci fatih abi sana korna caldı ama duymadın gelen mala glsin zaten o kadar hasar yoktu
MOZDİ Nickli Üyeden Alıntı
Ya sormayın, ben de ilk anda çok korktum birisine vurdum diye, bayaa bi ses çıktı çünküAllah'a şükür, arkada başka bir araba yokmuş. Öyle olsa cidden çok üzülürdüm doğrusu.
Neyse sağlık olsun, zaten şu an kırık yer fiber olduğu için tamirleniyor, yarın eski hali gibi alıcam kısmetse :ok:
bende piknik yerinde gördüm o kırık yeriüzüldüm evet galiba nazar değdi senin arabana, geçmiş olsun
ufuk 61 selamlar bu arada![]()
Valla sağlam bağlantısı ve iyi videoları olan biri upload yapsa iyi olur. Ben elimden geleni yaptım, böyle ufak tefek şeyler gönderebildim, idare edin lütfen.
Cem Eline Saglik Bu Video Bolme Vs. Islerinden Hic Anlamiyorum Olmadi Birisine Cd De Vereyim Halletsin...
Sağ Ol .kadish
Evet Bizim Oğlanda Bu Kerata Bu Yaşta Böyle Ilerde Ne Yapacağiz Bilmem Vallahi
Yok Yok Bülentciğim Aram Açilmadi .yalniz Yaza Antalya Ya Gidince Bizim Arabayida Değiştiririz Dedim .ama Bizim Arabada 4 Kapi Var.bakalim Ne Olacak .olmadi Senin Gp Yi Alip Döneriz .ne Yapalim çocuğun Kanina Girmeseydin.![]()
Benden fotoğraflar
![]()
![]()
![]()
İyi kalkmışın gene, brawoama bi ara bi baktım ki arkandayım, epey de direndim aslında geçmemek için, bi süre 3' e hiç atamadım
bi kaç defa sollamaya niyetlendim ki eşim engel oldu
hani ayıp olur, ne gerek war gibi, zaten temin de köprüde bıraktık kızı flan dedi
ama nafile dayanamadım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri