Gittim gördüm gerçekten özenerek hazırlanmış dizaynı olsun jant çeşitliliği olsun görülmeye değer bir mekan alt katında oto yıkama jant lastik ve ses sistemi uygulama bölümleriyle profesyonel bir mekan şiddetle tavsiye ederim..Tekrar hayırlı olsun Mert...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.
gelen herkese teşekkür ederim fotoları yakında ekliyicem![]()
hayirli olsun kardesim tekrardan.güzel insanlarla tanıstık güzel oldu.yanlız ne araclar vardı ole bi ara seytan durttu dedim bırakayım benim aracı kapıp gideyim surdan bi cihaz.harbiden en gariban benim arac kaldı yaawsss![]()
eyw kardesim sagolasın hertürlü isteğimizle ilgilendin tekrar teşekkürler ark.ın işi cıkmasaydı daha seyrederdim cihazları ama
bir ara ugrarım tekrar ama bu defa bogmazsan
kesinlikle aracına herhangi birşey düşünenler mutlaka gorsun.sistemler tam pro.ve kesinlikle uzakda değil.tabi kaybolmazsanız.mert dönüşümüz yemin ediyorum 10 dakka sürdü
![]()
Hayırlı müşteriler dilerim
fotoları bekliyoruz
aynen du bakalım baslıycaz yavasdannneyw senin güleryüzlülüğün yeter kardeşim
Mertcim dükkanın tekrar hayırlı olsun on numara mekan bence kant almak istiyorsanız ve müzik sistemi istiyorsanız + olarak oto kuaför için en güzel mekanlardan biri.
Savaş abi ve uralla da tanıştık bu arada![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
tekrar hayırlı olsun arkadaşlar,
hayırlı işler dilerim.
teşekkürler ayağınıza sağlık her türlü konuda yardımcı oluyoruz far karartma,cam filmi,tesisat,xenon,cooperS sinyali,jant lastik,sis farı,oto kuaför,pasta cila,boya koruma aklınıza gelebilecek herşeyi yapıyoruz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcaz
Mert kardesim mekanin hayirli ugurlu ve bol kazancli olsun.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri