hee ya allahtan boyada sorun yok baktım çatırt etti anam tampon çıkmış duruyor yerdeşimdilik tek vida tutuyor yarın takıcam
ya mert sen bi kurban kes olum bu iş böyle olmaz![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
hee ya allahtan boyada sorun yok baktım çatırt etti anam tampon çıkmış duruyor yerdeşimdilik tek vida tutuyor yarın takıcam
Hayırlı olsun Allah utandırmasın kardeş. Bana çok uzak yerin yakın olsa gelirdimneyse bizde Adana'da filippo jameson for x falan idare ediyoz ya
![]()
ewet arkadaşlar acılısımız yarın saat 13:00 de başlayacaktır herkezıbeklıyoruz Bayrampaşa susucak bızı dınlıycek))))))
evet liste şu şekilde yokmu daha gelen
1-ceyms_cem
2-sawyer
3-uraal
4-mjet
5-savagı
6-?
adres:Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi No:161 BAYRAMPAŞA
Konu StrawBeeRy tarafından (16/10/2010 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
Mert cemle görüştüm bahçelili alinin önemli bir işi çıktığından malesef gelemiyormuşuzinşallah fuara geldiğimde ziyaret edeceğim
![]()
6-immortal
7-?
herkesi aramızda görmek isteriz arkadaşlar...
Yarın bi uğrarım hayırlı olsuna Mert![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
bende gelicem büyük ihtimalle.bgn dükkanın önnden geçtim fakat uğrayamadım işim olduğundan.
tekrar hayırlı olsun...
hayırlı olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri