olum o kadar aracı nasıl doyurucan şimdiden söylim ben kolay doymam,baktım olmuyo cila falan yerimhaydi rastgele bakalım
![]()
Hayırlı olsun mert Allah utandırmasın.
açılış kaçta ?
istanbuldan gelen varmı buarda.ufak bi buluşma tarzında bişeyde olcak sanırım..
istanbuldan savagı,uraal,sawyer,mjet nicki üyeler gelicek ayrıntılı bilgiyi savaş abiden öğrenebilirsiniz mecidiyeköyden gelicek e-5te bir yerde beklersiniz geçerken alır savagı,sawyer ve uraal abi mecidiyeköyde buluşucaklar
Buluşucazda savaş abi bişeyler söylesin nasıl buluşcaz nerde buluşcaz kaçta buluşcaz, savaş abi şimdiden söylüyorum gs stadının oraya gelmem başka bi yer olsun![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
yarın ararım zaten
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
tamam abi bu arada pasta cila ve boya korumayı yaptım pazar görürsün yandı yandı![]()
pazar gelsin görücezde olum hani resim çekecektin sen noldu
![]()
ya abi sorma teli unuttum evde aklıma geldi ama neyle çekicen zaten hep lazım olduğunda yanımızda olmazşimdi araba gri renk çamur oldu hep yarın yıkarım pazara kadar yatar garajda pazar görürsünüz
![]()
aynen![]()
hayırlı olsun. tam hayal ettiğim gibi bir dükkan. Allah bol kazanç nasip etsin.
birde alelacele garajdan çıkarken arka tamponu taşa taktık sol arkadan attı birde onu takmakla uğraştık şeytan işte olup olmicak yerde karışıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri