Mert, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar...
hayırlı olsun.. bol kazançlar...
Mert hayırlı olsun Allah bol kazanç versin. Ben de aracı modifiye etmeyi düşünüyorum. Ankara da femoli var burda da öyle güvenilir birini arıyorduk süper oldu. Hem çayını içeriz hem arabayı güzelleştiririz![]()
mert hayırlı olsun. kardeşim. aracı yaptır da bi görelim en kısa zamanda
obsessed the red
hayırlı olsun allah hayırlı kazanclar nasip etsin bursa subesinide beklıyoz
hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın...
hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun Mert. Allah bol kazançlar versin.
hayırlı olsun istanbulda yaşasaydım gelmek isterdim umarım birgun ugrarım
I ♥ Punto
Hayırlı olsun Mert.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
mert dükkanı aç bana da haber ver) bende de 1 takım punto activ saç jant var kapaklarıyla veririm sana
))elimde kaldı zaten
![]()
Hayırlı olsun Mert! Şuanda da hizmet veren bir dükkanınız var yanlış anlamıyorsam?
Şuan neredesin, yeni dükkan nerede olacak, bizi biraz daha bilgilendir de hem çaya hem alışverişe gelelim.
hayırlı olsun mert ALLAH utandırmasın...
hayırlı olsun. ürünlerin resimlerini bekliyoruz![]()
evet daha öncede bu iş üzerine dükkanımız vardı fakat burayı açınca orayı kapattık şimdiki yer bayrampaşada-cevatpaşa ışıklarda yani gelmek isterseniz otobandan mahmutbey gişeler yönünden tekstilkenti geçince sağdan bayrampaşa sapağından girince 100-150 mt sonra dört yol ağzı ve büyük kavşak geliyor hemen karşıda dükkan gözüküyor zaten.bir tek seyrantepe tarafından mahmutbeye gelirken girişi bilmiyorum onuda öğrenirim
teşekkür ederim
tabi abi güzelleştiririz zevkle yaparız teşekkürler
teşekkürler abla
teşekkürler abi
biraz daha zamana ihtiyaç var abi yaza doğru ufak tefek işler kaldı ondan sonra teşekkür ederim
bursa şubesi şimdilik gözükmüyor ama kısmet diyelim istanbula yolunuz düşerse çay-kahve içmeye bekleriz teşekkürler
teşekkürler
heheh ayıpsın abi ayarlarız ya![]()
teşekkürler kraker abi![]()
hee aynen sarışın abi
![]()
istanbula yolunuz düşerse bekleriz teşekkürler
cem abiye söyle abi
teşekkürler
tabi abi çekicem bi tam yerleşelimde ufak tefek şeyler kaldı ondan sonra çekicem fotoları teşekkür ederiz
Mertcim hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, bol kazançlar versin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri