Coşkun kızar siler sen silmesendeneyse bakın keyfinize arkadaşlar hepinize şimdiden afiyetler olsun bol bol eglenin coşkunuda öpün benim için artık ne diyeyim görüşmek kısmet degilmiş
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Oooo bır kısı daha eksıldı bnı coskun abıyı nasıl cekceksınız
50 kagıt mazot at 10 da kgs at bıde yemege 25 oo bı ıftar yemegı 100 e geldı cekın abı benı
bı kardesınızı doyuramıcakmısınız Orcun abım bana ısmarlar Tolga abımde mazotumu koyar
Farukda kagsmı atar
dıgerlerıde cebıme harclık koyarr ooohh ohhh karlı cıkarım su ıftar yemegınden yasasın![]()
BİR DAKKA BİR DAKKA
bu8 özkan niye gelmiyormuş
vallahi evinden alırım
listeden silmeyin gelicek numara yapıyo
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sıkıldım bu maddiyat konusundan arkadaşlar cidden...
evet orçuna kesinlikle katılıyorum para konusunu kapatalım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Valla kusura bakma coşkun abi tamam senin özkanla atışman şakalaşmaydı fıratın ilk mesajıda şaka mahiyetindeydi ama konu lastik gibi uzadıkça bana fenalık geldi.. Valla canlarım ben tekirdağdan kalkıp dostlarım için geliyorum ve uzaklardan gelmek isteyenlerde geliyor görüyoruz.. Gelmek isteyen buyursun gelsin başımızla beraber gelmek isteyemiyenin yada gelemiyenin canı sağolsun.....
takılıoz abı ayıpsn smdı kesın bısı yok oyuzden yazdrmıyım kendımı
bn anaodullu yakası olsn dedım ya
ondan ole takılıorm
kesındegıl ama gelıcem ısalh![]()
gelsemmi ne yapsamama yazmayın şuanda haber vericem..
Valla daha aynı ilde toplanmak bu kadar
çok düşündürüyorsa Eskişehir buluşması ne olur acep![]()
Diğer iller hadi toplanıyoz dedimi sorun olmuyor ne hikmetse istanbulda yer yerinden oynuyor.. Ayıp arkadaşlar ayıp... Fıratçım takılıyosunda ipin ucu iyice kaçtı ama...
valla benim istanbuldaki bazı organizasyonlara katılamama sebebim var o yüzden kusura bakmayın
Özlem hanım şunu unutmayın istanbuldan gelecek olan listedeki kişilerin yarısı gelmeyecek özkan demişti dersin... Enişte bey'e sayglır...
Coşkunum evde bulursan alırsın hiçbiriniz evimide bilmiyorsunuz ki nasıl bulacaksınız.
Arkadaşlar şaka maka yemege davetliyim o gece beni mazur görün ve ordanda aile büyükleriyle teraviye gidiyoruz ama o saatten sonra orda olursanız çaylar benden olur nedemek taaaaaaa anadolunun diyarından kopup gelen coşkunumu misafir etmek tüm formun görevi![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri