way bee gözlerim yaşarıyor... çoşkun abi yanlış anlama ama uzun zamandır senı avr.yakasındaki bulusmaya gelirken görücembizim avcılar bulusmalarımız artık fix hale geldi desek yeridir. bak saate işten bu saatte geldim daha
aranıza o gun katılıcam büyük ihtimal bi sorun olmassa ama iftarı yapıp bi yarım saat durum kacıcam maksat birbirimizi görmek değilmi ? tüm karting ekibini iftara bekliyoruz.. hergun onlarca GP görüyorum ama katlılım çk az neyse biz bize yeteriz diyorum herseferinde.. önemli olan dostlugun bakii kalması.. beni listeye yazmayın son gun ben kendim eklerim.eklenip gelmemeyi sewmem bi sorun cıkar gelemem sonra mahcup olmim.. o yuzden eklemeyin ben hallederim...
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1- PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2- bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3- 34ozkankurtuldu34 - Özkan KURTULDU
4- whitegold - Soner ŞEN
5- farukileri - Faruk İLERİ
6- wistaria - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1
7-Erhan YALI
8-Mustafa Öztürkmen
9-Derya Develi
10-Ergin Arda
11-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
12-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
13-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca
14-Ozdem - Özlem Çufaoğlu +1
15-...
16-...
17-...
Evet arkadaşlar özlem gibi bende adres konusunda yardımınızı bekliyoruz.. Koordinat belirtin bari navigasyon abla getirsin beni![]()
Yok özlem esasında senin gelmen okadar kolayki... Anadolu yakasından köprüyü geç mahmutbey gişelerinden direk edirneye gelir gibi otobana gir avcılar çıkışından çık.. Hooooppp Avcılar.![]()
Coşkun geliyorsa ben yokum dermişimcoşkun sen ne yüzsüz adamsın ya
iftariyeligin parasınıda bana ödeceksin demek sen ödemeye hazırla bence benim iftariyeligi çünkü cezalısın geçen otobanda 1 saat seni beklerken klimada açıktı nerden baksan baya yaktı araba bunun cezası olarak benim iftariyeligi sen ödeyeceksin arkadaşım...
Ya sen iftar için gelmesen daha iyi olur bir daha ugramazsın bu tarafa sonra senle iftardan sonra rakı masasında oturalım bence çok konuşulacak şeyler var...İftardan sonra Namaza gidiyoruz ona göre...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ogün seferi oluyoruz tabikiGelirsin gelirsin Allahın izniyle...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
+1000
Wayyy dünden beri neler olmuş burda..Kimleri görüyorum ve hala kimleri göremiyorum![]()
Maşallah maşallah çok sevindim böyle hareketliliği görünce umarım herkes bi aksilik çıkmadan gelebilir...
Benim fikrim avcılar meydanında mekanı bilmeyenleri bekleyip telefonla haberleşip meydandan mekana kadar eskortluk yapmak...Anadolu yakasından gelecek olanlar için trafiğin akıcı olduğunu varsaydığımızda takribi 45 dakika (açık olursa 30 dakika) bir zaman söz konusu hesabınızı ona göre yapıp yola çıkın olmadı 18.30 da çıkın nolur nolmaz işinizi sağlam alın orda da sohbet ederiz hem sofrada iftarı beklemek daha sevaptır![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
anadolu yakasından katılacak arkadaşlarla konvoy yaparak gidebiliriz
benim fikrim iftardan 1-2 saat önceden oarada buluşulup sohbet ve muhabbet etmekte güzel olur düşüncesindeyim
özkan kaçarın yok yavrum ben işsiz güçsüz bir adamım iftariyeliğimi ısmarlıycan ısmarlamassan bak aç dururum ona göre
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coskun abıye varda bıze neden yok benm iftarıda bırı cekerse gelırım söz
anadoludan +1 olur ozaman![]()
anadolu yakası yancılığa başladı anlaşılan![]()
bn fakırım abı bn bılmem cekin benı kartaldan avcılara gelırım![]()
Biri şu çocuğu bagaja falan bi yerlere alsın![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Ben kartala gidip alırım fıratı.. Bir yer söyle fırat gelip alırım ben seni..![]()
Kozyatağı Carrefour'dan hep beraber gideriz,daha önceki buluşmalarda gittim Avcılar'a,pek sorun çıkmadan varırız oraya.
Benim yancılığa başlamadığıma şükret olm sen
La sen önce kendini bi çek deSana benim sağ koltuk mu gözüktü ne
Bu güzel olur işte![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Ben gelemiyorum arkadaşlar ona göre yemege davetliyim şu coşkunuda doyurun bir zahmetcoşkun ben gelmiyom bak para bulundur yoksa aç kalırsın nedenlerini sen biliyon
kimse ısmarlamaz ektiginden dolayı yakşalık 3 buluşmada ektin herkezi
ben yokum ona göre
beni listeye ekleyen arkadaş sirsin bir zahmet üzgünüm
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri