Akın senn nerelerdesin sakın gelmiyorum deme hemen hemen tüm tayfa iftarda olacak bekliyoruz senide akın...
Printable View
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1-PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2-bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3-whitegold - Soner ŞEN
4-farukileri - Faruk İLERİ
5-WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1 (araç 1)
6-Erhan YALI
7-Mustafa Öztürkmen
8-Derya Develi
9-Ergin Arda
10-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
11-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
12-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca
13-Ozdem - Özlem Çufaoğlu +1 (araç 1)
15-siyah rüzgar - Adem AY
17-Şenol Çıracı
18-Cem Çolak
19-Onur YILDIZ
20-Mert Sözge +1
21-34ozkankurtuldu34 Araç 2 Birde size 2010 Makyajlı honda getirecegim
22-M@GIC Kerem Uçgunoğlu +1
23-Elmedin - Elmedin başkol
24-EviLDoeR Murat Koca
25-hsyn28 Hüseyin Yavuz
keyifli iftarlar arkadaşlar.. iyi eğlenceler...
önerim anadolu yakasında gelicek olanlar ve avrupa yakasındakilerin beylikdüzü carrefour da toplanılıp konvoy şeklinde mekana geçilmesidir.. daha rahat olacagı kanaatindeyim..
Bu arada hadi yazın artık benıde listeyede bende gelim.. ben yanlız 16:00 gibi şirinevlerde olucam xenon larda bi problem varmısda onlara baktırcam.. eğer sizin içinde olursa eğer 18:00 da Beylikdüzü Carrefour un otoparkında anadolu ve avrupa yakasındakiler toplansın diyorum
Arkadaşlar Beylikdüzü Carrefour' da toplanma fikri güzel ama ordan çıkışta tekrar avcılar yoluna dönüş nasıl olucak?Beylikdüzüne doğru devam edip Avcılar'a mı döneceğiz bilen var mı?
tekrar avcılara nasıl döneceğimizi ben biliyorum. ben tarif edebilirim. mekana giden yola da götürürüm sizi ama tam yerini bilmediğim için bilen biri öne geçsin sonra sizleri avcılar yerine avusturyaya götürmeyeyim :)
iyi de zaten anadolu yakasından gelicek olanlar carrefourun ordan geçmicekmlermi ? ordan iniceksiniz ... karar sizlerin tabii... özkan abi soner abi filan herkes oranın otoparkında toplanır ordan geceriz mekana bilen wardır aramızda mekanı... daha iyi olur az da olsa konvoy yapmış oluruz bence...
arkadaşlar vızır vızır arabaların geçtiği otoyol kenarında beklenmesin bence
Bencede ;)
Sağol özkancım bende beşiktaş iskelesine çıkmıyayım diye korkuyordum ama iyiki söyledin köprüye çıkacağımı rahatladım. :D:D
Sağol Esercim....
Beylikdüzü carefour otoparkında buluşmak mantıklı ama ordan çıkıp avcılar istikametine döneceğimizi sanmıyorum...
Ama şimdi google mapstan baktım ve beylikdüzü careefourdan oraya gidiş var ve 7 km olarak gösteriyor...
Sizde bir inceleyin arkadaşlar bence...
Google Maps
yol tarifi alı tıklayın A yol tarifine 34524 İstanbul, Türkiye (Media Markt-beylikdüzü) bu adresi,
B yol tarifi kısmınada Denizköşkler Mh., 34315 İstanbul, Türkiye
avcılar spor tesisleri olarak yazdım..
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1-PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2-bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3-whitegold - Soner ŞEN
4-farukileri - Faruk İLERİ
5-WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1 (araç 1)
6-Erhan YALI
7-Mustafa Öztürkmen
8-Derya Develi
9-Ergin Arda
10-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
11-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
12-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca
13-Ozdem - Özlem Çufaoğlu +1 (araç 1)
15-siyah rüzgar - Adem AY
17-Şenol Çıracı
18-Cem Çolak
19-Onur YILDIZ
20-Mert Sözge +1
21-34ozkankurtuldu34 Araç 2 Birde size 2010 Makyajlı honda getirecegim
22-M@GIC Kerem Uçgunoğlu +1
23-Elmedin - Elmedin başkol
24-EviLDoeR Murat Koca
25-hsyn28 Hüseyin Yavuz
26-Emrequzel Eme güzel araç 1
Arkadaşlar carfourda buluşup çıkışında avcılara dönüş yolu var ileride geçitin altından dönebiliyoruz hem kimse yol kenarında bekleyip sıkıntı yaşamamış olur saat: 17:30 gibi carfour otoparkında sizleri bekiyor olacagız bence herkez için en saglıklısı carfourda otoparkında toplanmamız olacak sanırım isterseniz beylikdüzünden dönüp ufak bir konvoyda yapmış olabiliriz avcılarada dönüş kısmı da yakın...
Özkan: 0505-698-15-72
Görüşmek üzere arkadaşlar dikkatli gelin...
Güzel söylüyorsunda özkan trafik kalabalık olmuyacakmı nasıl konvoy yapıcaz beylikdüzünde?? Bence avcılar gişesi çıkışında cep vardır orda buluşup direk mekana gitmek en mantıklısı yolu uzatmamak açısından sonuçta 17-18 araç falan olucaz.. Hem birbirimizi kaybetmemek açısından hemde herhangi bir sorun çıkmaması açısından... Genede siz bilirsiniz...
Sürekli buluşma noktası değişiyor ve kafalar iyice karıştı. :)
:D:D
özkan abi durumu haber wer bana ben cıkıyorum şimdi ewden daha konuyu takip edemem..
Napıyoruz arkadaşlar... Nekadar sorun oldu bu buluşma ya :D