İyii Elmedin'de geliyo...Beklediğim 3 kişi daha var onlarda geldi mi kadro tamam :D
Printable View
oh oh elmedınde gelıyor muhabbet saglam olacaga benzıyor,coskun abıde kartıng dıo mıllet bukadar kısıyı bır arada bulmus yerınden bıle kalkmaz abı ya:)
arkadaşlar şimdi beni sercan aradı onuda özkan aramıs go kart yapmak ısteyen mısafırlerımız ıcın araştrma yaptım fakat florya tesısler 10 dak 20 tl dedı beledıye ısı şaşırmışlar heralde:) londra kaampıng var yenibosna kulelıde orasıda hem kucuk hemde pist iyi deil buyukçekmece albatros tarafında bır gokart pıstı varmıs orası cok guzel dıyorlar ama orası ılede hıcbır bılgım yok,silivride euro kartıng le görüştüm 15 dak 20 tl ama indirim yaparız dedıler.silivri celaliyedespeed go kart isminde biryerlede görüştüm adam baya bır ıddalı konustuistanbuldakı en buyuk ve en guzel pist diye orasıda 15 dak 20 tl dedı ama gelırsenız fıyat yerıne zamanı uzatırız dedı yanı kısacası arkadaşlar hemen hemen heryerde fiyatlar aynı sayılır herkezın ortak fıkrıyle gıdılmek ısterse bırbırımıze uyum saglarız.saygılar...https://www.go-kartcenter.com/tr/duyurubak.asp?id=249
Silivri mi?? abbooovvv :P
arkadaşlar gokart'a ben de varım. yolda lastik yakmaktansa pistte yakmayı tercih ederim :)
gerçi 1. falan asla olamam ne de olsa kilo dezavantajım var ama maksat eğlence olsun :)
gelin eskişehir e 10 dakikası 10 tl. gönlünüzce binin.. hemde kapalı ve büyük bir pistte...
arkadaşlar kaç arkadaşımızın eşi veya bayan arkadaşı geliyor die sorsam sizlere?
heh benim dediğim yerde burasıydı ismini biliyordum fakat unutmuştum gerçekten yer çok güzel
listeye bir kişi daha ekledim..
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1-PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2-bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3-whitegold - Soner ŞEN
4-farukileri - Faruk İLERİ
5-WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1
6-Erhan YALI
7-Mustafa Öztürkmen
8-Derya Develi
9-Ergin Arda
10-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
11-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
12-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca
13-Ozdem - Özlem Çufaoğlu +1
15-siyah rüzgar - Adem AY
17-Şenol Çıracı
18-nemss1306 Fırat Osmancık
19-Onur YILDIZ
20-Mert Sözge +1
21-Bukalemun 34ozkankurtuldu34
22-M@GIC Kerem Uçgunoğlu +1
23-Elmedin - Elmedin başkol
24-Cem Çolak
ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR İÇİN
BULUŞMA NOKTASI KOZYATAĞI CARREFOUR OTOPARKI
BULUŞMA SAATİ:17:00
Herhangi bir duruma karşılık bana ulaşacağınız cep tel. numaram: 0506 292 18 25 (Tolga yıldırır)
bısı merak edıorm konuyla bulusmayla cok alakasız ama
ıstede herkezın ısmı normak benım ısıme gelınce neden parmak cıkıor :D
yha anlayamadım :D:D:d
Sanki en son cem colakmi okudum :) evet evet cem colak :)
Uzun zaman sonra ismini sitede gormek cok sevindirdi insallah aktifde gorurum hosgeldin yakisikli kardesim ;)
Son bir gün evet uzaktan izleyenleri bekliyoruz :)
telefonla konusupta ismini yazdırcak olan arkadaşların ismini hala göremiyorum ben?
benı cıkarın abı lısteden uzulerek gelemıorm :(
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1-PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2-bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3-whitegold - Soner ŞEN
4-farukileri - Faruk İLERİ
5-WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1
6-Erhan YALI
7-Mustafa Öztürkmen
8-Derya Develi
9-Ergin Arda
10-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
11-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
12-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca