ben biliyorum yolu :):):)
Printable View
ben biliyorum yolu :):):)
Ayıpsın.. Ayşegül götürür hepimizi. :D:D
Aaaa ben herzaman Ayşegülle yolculuk yaparım.. O yardım eder bize :D:D
Navigasyonumun adını ayşegül koydum.. :D:D
arkadaşlar biri şurayı tarif etsin
bahçeşehir gişelerden çıkınca limana doğrumu devam edicez yoksa e5 e girip avcılara dpğru rampayı çıkınca dolum tesislerine giden yola mı giricez
Bilen biri yokmu arkadaşlar burayı :):)
haritadan anladığım kadarıyla belediye parkının önündeki cadde huzur bahçesinin caddesi numarasına göre bulucaz artık
valla burayı çok arıycaz gibime geliyor ama bakalım hadi hayırlısı
avrupa yakasındaki arkadaşlara avcıla gişelerde saat 18 de buluşmayı teklif ediyorum
uygunmudur arkadaşlar yada anadolu yakasından gelecek grubu en azından bir kişi avcılar gişelerden alsın
o zaman orçun abi gişelerde beklesin bende carrefour ambarlı kavşağın orada 3 araba gelicez sizi alırız ben şimdi ufak kroki çıkarıcam buraya koyucam aklımıza kaydedelim :)
kırmızıyla işaretlediğim ilk başlangıc haramidere carrefour ambarlı yol ayrım yeri(sizi buradan alıcaz) takip edin avcılar belediye parkının orası tesisler caddesi yani o cadde üzerinde..
kroki için sağol mert,şimdi ben de haritaya bakıp tam olarak nerelerden ayrılacağız,bilinen yollar neresi onlara bakıp ona göre en kolay şekilde nasıl buluruz onu çözmeye çalışacağım.
Yarın Anadolu yakasındakilerle beraber 17:00'da Kozyatağı Carrefour'da görüşmek üzere.Bu arada araçları bauhaus'un olduğu yerde toplamak ya da LASSA'nın yanındaki alanda toplamak uygun olur diye düşünmekteyim.Ne dersiniz?
Arkadaşlar ben 17.30 da Avcılar gişeler çıkışında sizi bekleyeceğim elimde bir kroki olsaydıda burada paylaşabilseydim öyle tarifle bulunabilecek bir yer değil olsa zaten tarifini baştan yapardım...Ben Faruk arkadaşım Avcılar sahiline daha önce geldiği için yolu bulabilir düşüncesiyle yol tarifi ile ilgili bir şey yazmadım kusura bakmayın sorun olacaksa ben sorunu çözmeye razıyım...