Yaw Fırat madem anlıyosun bu işten ne diye uğraştırdın beni :D:D:D Eline sağlık kardeşim...
Printable View
Yaw Fırat madem anlıyosun bu işten ne diye uğraştırdın beni :D:D:D Eline sağlık kardeşim...
Fırat sana mail attım resimleri almadınmı,video çekimi dahil,
Soner kardeşim teşekkür tüm gençler harika ama çağatay bir başka böyle bilgi dolu bir insanı tanımak 50 yaşında bile bilgimize bilgi katan çağataya teşekkür,bu akşam ufak bir buluşma yapalım isterseniz ben çağatayı ararım telden
ohh valla istanbulda olmak vardı ya...
Yanlış anladın ya videoların birinde yaptığın yorumlar çok güldürdü beni :D :D Traktör hesapta yoktu falan :D :D
hee harbıden ben o traktoru gormemıstım vıdeoyu ceken arkadas bu bulusmayla ılgılı ne dusunuyonuz gıbı bı soru sordu bı baktım karsıma ben bızımkılerı beklerken koca bır traktor cıktı sok oldum:) ufo goren masum koylu gıbı kala kaldım ama renk katmıs galıba vıdeoya ben hala ızleyemedıgım ıcın:)
İzlersin izlersin süper olmuş walla :D
Eser abi gelmemıs maıl dogru yazdıgına emınmısın abı
firatosmancik@gmail.com
dırek maıl at abı
bu aksam ısterdm ama bn aksam calısıorm abı yanı bana sadece hafta sonu uyar :)
Sonerim videolar gayet güzel çıkmış yorumun fevkalade zaten :):) Resim çeken video ekleyen arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederimm... Elinize emeğinize sağlık... 13 haziran tarihini hiç unutmuyacağım gerçekten harika bir gündü... Sağolun can dostlarım...........
eser abıcım merhaba abı bu aksam ısterdım amabu aksam kandıl abıcıgım o yuzden arkadaslarında pek sıcak bakmıycagını dusunuyorum ama onumuzdekı hafta ortası bır gune ayarlıycam abı sozum olsun sana sımdıden,kımse gelmezse bıle ben gelcem abı soz:)
rıca ederım kardeım ne demek :) evet ya gercekten gayet guzel bır bulusmaydı tadı damagımızda kaldı ama Allahın ıznıyle bızım bu dostluklarımız bakı kaldıgı muddetce bızım her bulusmamız her bır araya gelmemız boyle şen şakrak gececektir emınım.:)
Arkadaslar vıdeoları acamıyanlar ıcın bu programı kurun acıcaktr eger acmzsa yardımcı olabılrıım
K-Lite Codec Pack 6.0.4 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com
Gününü siz belirleyin arkadaşlar her şey bana uyar
bendeki video'nun 1.si
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
2.si yolda..
:D :D :D Faruk yap sende bi kromajj :D