Vayy bee çok şey kaçırmışızz..![]()
Vayy bee çok şey kaçırmışızz..![]()
bu sefer avrupa asyaya gelsin bostancıda buluşalım,misafirim olun bir akşam sevinirim,yada daha ortada bir yerde buluşsak mümkünse
Kartal karma carting abı tam ortada
resmler gelmemıs abı
mail atıcaktın ama abı
mail adresi
firatosmancik@gmail.com
Yeri ve zamanı sizler belirleyin,bostancıda dürüm yiyebiliriz
eser abıcım senın gıbı muhabbetı hos yakısıklı abım ıstesın uzaya bıle gıderım onla sen yeterkı ıste,abıcım tolga sercan ve yakın dıger arkadaslarla bı ıletısım kuralım haftaya bırgun ayarlayıp gelırız abıcım he bıde özkan dıye bır arkadasımız var oda haftaya daha musaıt onuda alır gelırız abıcım,ama ole mısafırım olun flan yok heryer bızım abıcıgım kımse mısafır olmuyorkı bu durumda
bu arada cagatay abıden ses seda yok ya arkadaslar forumda hıc goremıyorum goren varmı ?
![]()
Konu farukileri tarafından (16/06/2010 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
her zaman aramızda yerin var kardeşim nedemek istendiğin sürece. biz 3-5 kişi geçen seneden bu yana buluşmalara ve arkadaşlığımıza nasıl devam ediyorsak senınlede oyle olacak
yaaa eser abı unutulurmusun hıchele ben hıc unutmam belkı satarsın bana senın brovo yu eser abı
olmazmı? bi takas ederız olur bıter
)))
ellerine saglık tolga senıde bızlerıde yordu bu vıdeo
inşallah tolgayoruyoruz senı kusura bakma dostum.
ya abicim sen napcan videoyusen orda deilmidin zaten
video da video. filmi çeken sensın zaten
eheheheheheh
eşitlenmez ama arkadaş dost hatrına neler yapılmıyo yaptık eşitledik bakalım elmedin. ama sen benım dedıgımı harbı harbı dusun bakeskı ızgaraların daha guzel duruyodu
eskı resımlerıne bıde sımdıkı resımlerıne bak sende
ıstersen eskı resımlerden yardımcı olabılırım sana. bunları siyaha boyat yeter
![]()
Uploaded ImageShack.us
Konu mm_isik tarafından (16/06/2010 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim
Boşver Murat bir bildiği vardır Elmedin'in belkide krom görüntüden hoşlanıyo zevkler ve renkler hesabı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Hepsi birbirinden güzel yaa bayıldımSoner ne yorumlar yapmışsın öyle yaw
Faruk ve dans ekibi çok iyiydiniz
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
abı vallahı benım ızgarada kagıt var
su peyaz punto yokmu
rezl ettı benı![]()
arkadaslar vıdeoları tek catı altında topladım
işinize yarar belkı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri