Fırat ben senın arabayı gordum ızgarasında bı kagıt yapısıktı:))))
senın degılmıdı o araba :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Printable View
Fırat ben senın arabayı gordum ızgarasında bı kagıt yapısıktı:))))
senın degılmıdı o araba :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ben bi oynama vıdeolarını gorebıldım o sonerlerın cektıgı vıdeolar daha ortalıkta yok gelır ınsallah. tolga çalışıyor :)
bu arada sercan bndede var demıs 2 vıdeo ama
bakacaz gorecez bu arada bıdahakı bulusmaya senın arkandan gelmıcem abı sen
benım arkamdan gel malzemelerı hazrladım :D:D:D:D
:D:D:D:D:D::D:D:D tamam söz ben senın arkandan gelicem :)
niye hep punto kardeşliği arada bravocu abilerinde var unuttuunuz eser abinizi
şu aralar yoğunum resimleri tolgaya yoolucam yayınlasın burda
İnşallah becermişimdir :D Tazeee sıcak sıcak bunlar :D
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
emeği geçen herkesi tebrik ederim çok güzel bir buluşma olmuş fotolarda süper elinize emeğinize sağlık
Bitane var fırat bende yüklerken baya saydım :D :D Soner'in çektiği videolar yeni geçti elime inşallah onlarıda yarın akşama yüklicem...
tamm abı ıstersen
netlod.in dene yada hotfile.com
bunlar bırazdaha hızlı
geldi abi video
halay zamanı :D
yanlız abı yaklasık 2 dk video
ve 127 mb
bunun bıraz cozunurlugunu dusursen daha iyi olur
videoconverter dıe bı program vardı onunla yapabılırsın
unutmadan resımler ve vıdeolar ıcın cok teskkrler :)
Hımm demek o yüzden uzun sürüyo yüklenmesi bende diyorum alt tarafı 2 dk lık video :D Ne demek kardeşim böyle güzel görüntüleri paylaşmak benim için zevk...
ya arkadas bı ızleyemedım vıdeolarıya bunu daha kolay yoldan cozemezmıyız arkadaslar?
hahahaha olsun onun yerine de momo spor pedal ve ayak dayama var onlar da +10 versin eşitlenir :D
arkadaşlar resimler ve videolar 10 numara. ilk fırsatta ben de resimleri eklerim. abilerimiz ve kardeşlerimizle çok güzel bir vakit geçirdik. bidahaki buluşmayı iple çekiyorum :)
eser abı aramızda punto bravo ayrımcılıgı yok abıcıgım bence bız slagonumuzu degıstırelım artık fıat kardeslıgı yapalım:) abıcım bızım ıcın aracların markası deıl gonullerın bır olması onemlıkı pazar gunusde gormusunuzdur zaten hepımız oyleydık:) saygılar abıcıgım:)
tabiiki gönüllerin bir olmayacağına inanmasam sizlerin yanında olmazdım hepinize teşekkür,gördüğüm en terbiyeli saygılı sevgili gençlik
tebrik ediyorum hepinizi
fırat resimleri yolladım aldınmı