MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
anılsız olurmu yaa...
Mertçim herzaman dediğim gibi gönüller bir olsun kardeşim...
Kararsız kalmayın sonra üzülürsünüz son 3 gün artık herkesi bekliyoruz![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
1-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
2-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul
3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +5 =)
4-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
5-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
6-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
7-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
8-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
9-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
11-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
12-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
13-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
14-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
15-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
16-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
17-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
18-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
19-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
20-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
21-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
22-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
23-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
24-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
25-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş
26-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş
Merhaba arkadaşlar bu buluşma için emegi geçen herkeze teşekkürler pazar günü mesai olacagından dolayı çalışıyorum aranızda olamamak beni üzüyor ama yıllık izinlerin başlamasından dolayı işler yogun ve mesai olacak pazar günü ama geçte olsa sizlere katılmaya çalışacagım 16:00 işten çıkıcam gelebilirsem gelirim olmadı buluşma sonrası sizleri teknemde agırlamak isterim gelebilecek arkadaşlar olursa buluşma sonrası teknede bir rakı yaparız hepinize iyi eglenceler arkadaşlar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Çok sağol dostum senin de olman güzel olurdu ama Allah kısmet ederse iş çıkısı dikkatli gelde bize katılırsın dostum. Aklın bizde kalmasın sen işine bak dostum..
Aranızda olmak için mücadele edicem bakalım kısmet olmadı arabayla giderim işe ordan çıkar gelirim ararım sizleri kalkacak gibi olursanız ben tekneye giderim sizler oraya gelirsiniz müsait olan arkadaşlarla orda muhabete devam ederiz soner sen bide mangal yaparsan teknede on numara olur bende rakıyı açarım tekirdagdan gelecek arkadaşlar rakı ve mangala hayır demezler zaten gelen arkadaşlarada bir nebzede olsa kendimi affettirmiş olurum güzel olur yani bakalım ayarlarız bişeyler artık...Hepinize iyi eglenceler...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Özkan abicim üzüldüm gelemeyeceğine ama umarım yetişirsin.Malum iş her şeyden önce gelir...
Kısmet diyelim artık duruma göre bakacagız arkadaşlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri