MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
Ben direk olarak kavacık'a geleyim,benim için daha iyi olacak.Benimle gelecek arkadaşları da alacağım diğer yandan.Ayrıca kavacık benim direk olarak yolumun üstü,kartal biraz daha iç kısımda kalmakta.O zaman saati kararlaştıralım ki ben ona göre işlerimi ayarlayayım
Bu arada Çatalca'da bir sticker yapıştırma yaparız değil mi benim arabaya =)
Konu farukileri tarafından (11/06/2010 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
Waaay balık ben mi oldum yaniNeyse tamamdır kardeşim akşama bakarız...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
mustafa abıcım tekrardan aramıza hoşgeldın sanırım trakya buluşmasındakı yazımdan sonragordun çatalca buluşmasını ıyıkı yazmısım abı sana bu sıtede sızın gıbı katılımcılar olması gerekıyor abı maşallah ayagının tozuyla hemen gelıyorsun bızı kırmıyorsun sımdıden cok tesekkurler abıcıgım.
tolgacım çagatay kahya ısımlı bı abımız katılmak ıstıyor ısmını eklermısın ıstanbuldan
Mustafa abi seni aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Pazar günü görüşmek ve tanışmak ümidiyle...
İstanbuldan katılıcak olan bayan foruma üye değil puntosu var ve kardeşimin arkadaşı yani bende tanımıyorum....
1-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
2-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul
3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +5 =)
4-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul +2
5-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
6-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
7-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
8-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
9-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
11-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
12-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
13-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
14-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
15-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
16-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
17-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
18-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
19-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
20-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
21-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
22-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
23-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
24-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş
25-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş
26-)Msanli - Mustafa Sanlı +1 - Anadolu Yakası
27-)Çagatay Kahya - istanbul
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bende bu geziye eşimle katılmak iatiyorum
0505 924 93 98 Anadolu yakası ataşehirdeyim yıllar sonra tekrar çatalcayı bulabilirmiyim,bilmiyorum,tjet,skydome,güvenlik paket,buz beyazı bravo
Ne kadar güzel yeni üyeler ve organizasyona yeni katılanlar varBu arada tüm İstanbul üyelerine mail atan yönetime herkes adına teşekkür ediyorum...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
arkadaslar istanbul anadolu yakası hep beraber cıkıorz
kartaldan farukla ben gelıorz
kavacıktan mustafa abı bıze katılcak
baska anadolu yakası varsa ıstıkametımız bu sekıldedır
duruma gore arayın katılıın bıze![]()
=======================
Bende bu geziye eşimle katılmak iatiyorum
0505 924 93 98 Anadolu yakası ataşehirdeyim yıllar sonra tekrar çatalcayı bulabilirmiyim,bilmiyorum,tjet,skydome,güvenlik paket,buz beyazı bravo
=======================
Eser Bey abicim, Çatalca'yı bulmak gibi bir derdin olmasın. Kartaldan gelen arkadaşlar, Kavacığa kadar gelecekler. Sizde Kavacık otobüs duraklarına gelirseniz ilk buluşmamızı bu noktada gerçekleştirdikten sonra Yenibosna Koçtaş'a doğru yola çıkarız. Sonrası sırasıyla gelir. Ben Kavacıkta buluşma saati olarak 10:30 -10:45 gibi düşünüyorum. Sizin için ve diğer arkadaşlar için uygunmu?
İlk buluşma için bana ulaşabileceğiniz telefon numaram 0532 7748059
Konu msanli tarafından (12/06/2010 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
ya bnm yeni haberim oldu ben çok katılmak istiorum ama 6 da çıkıorum işden![]()
biliorum ya ben mağazacıyım anca 5 6 gibi çıkıcam
artık bidahakine, bu sefer daha erken haberim olur inşallah..
Konu erdiyilmaz tarafından (12/06/2010 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri