Ördekler ve kazlar kapalı olduğu için rahatsız etmiyorlar kimseyi ama ben bir güzel pişmiş kanat attım hiçbiri yüzüne bakmadı.. Evet ekmeğe bayılıyorlar dediğin gibi rakılı ekmeğe denedim şapır şupur yiyorlar. :):)
Printable View
Bugünkü yağmura rağmen(sabancı'da olmama rağmen orada biraz zorlu şartlarda olduğunuzu tahmin ediyorum,şu anda penceremi vurmaktalar damlalar) keşif yapan herkese teşekkürlerimi sunarım.Gaayet güzel bir mekan seçilmiş,menü de hoş duruyor.İsteyenler için de içki var sanırsam(kendim içmeyeceğım araç kullanacağımdan ötürü,yanlış anlaşılmaya zeval vermeyelim),gayet güzel bir seçim olmuş...
E o zaman pazar günü görüşürüz...Benim baya eğlenceli olacak o hafta sonum(perşembe okulda mangal,cuma LEO devir teslimi,cumartesi ayrı bir toplantı daha,pazar Çatalca)...Sabırsızlıkla beklemekteyim
Orçun abi şu resimleri bi ekleyi versen müsayitsen, ama küçük halde olmassa iyi olur =)
resimleri halledicem cnm ama puntişim gezmeye doyamadı:):) hele bir gelsin eve puntişim resimleri koyarım cnm...
Merhaba arkadaşlar bugün aranızda bulunumadıgım için hepinizde tek tek özürdilerim ailevi nedenlerden dolayı katılamadım sizlere kısa telefon görüşmemiz oldu gün içinde ama aklım sizlerdeydi bugünkü görüşmeler sonucu güzel bir ortam ayarlamışsınız sizleri tek tek tebrik ediyorum emeginize saglık güzel birgün olacak sanırım bu buluşma 13 Haziranda görüşmek ümüdiyle resimler içinde teşekkürler sitesinide gezdim güzel bir ortam gibi görünüyor masa altından kadeh doldurucaz sanırım dışardan kaçak şişe sokacagız herhalde içki fiyatları uçuk ama bir çözüm buluruz demokraside çareler tükenmez :)
Teşekkürler Hepinizin Emegine Saglık Puntocularada Eglenmek Kalıyor Artık
Özkan abi rakı fiyatlarnı bilmiyorumda, bi konuşmada duydguma gore rakılarda 5er lira indrim olucak büyük 55 lira yani.
tekelde ne kadar ?
Ben devamlı metrodan alıyorum sercan bilmiyorum ki :) fiyatları hiçte fişe bakmıyorum ay başı ekstra kesildiginde ödenip gidiyor önemsemedigimden bakmıyorum açıkçası ama içmesekte olur o gün bazı arkadaşlar tekridag.dan Altın serisi getireceklerdi onlardan otlanırız :) güzel bir eglence olacak...
:) yav sizene arkadaşlar ya benzine katkı atıyorum karıştırmayın.. :))) aa illa sırrımı söyleticeksiniz :):) 50 TL lik benzine yani 13 litre yapıyo 1 litre rakı koyuyorum arabayı sallıyorum benzin ile rakı yani alkol ile anason reaksiyona girince depodaki benzin kabarıyor ve 30 litre oluyor.. Benim puntişte sürekli geziyor...
Ayıpsın dostum... Otlamak ne kelime.. Tadımlık 1-2 duble takılırız sonuçta eğlenmeye gidicez ve sıcağın altında çarpılmıyalım içkiden. Geri dönüş var bide :)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
8-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
9-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
10-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
11-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
12-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
13-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
14-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
15-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
16-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
17-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
18-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
19-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
20-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
21-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
22-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
Atmaca615 nickli anıl arkadaşımızla görüştüm 13 haziranda aramızda bulunamayacağını iletmemi istedi gerek arabasızlık gerek başka sorunlardan ötürü herkesten özür dilediğini iletmemi istedi kendileri
yok yok gelicek, siz merak etmeyin. arada parazit yapıyor sanırım burası :D
Edit : Orçun abi puntiş daha gelmedimi. ?
mazotada rakı katsak reaksiyona girermi acaba ?
Gelmemesine üzüldüm... Vardır bir bildiği.. Arabasız olması sorun değil ayarlardık bir şekilde ama belki başka işi çıkmıştır.. Gönüllerimiz bir anıl. Sen gelsende gelmesende kalbimizdesin kardeşim..............
mazotla reaksiyona girermi bilmem haftaya pazar deneriz canım :D:D
geldi ama torpidoda unutmuş makinayı. arabada garajda üşendim aşağı inmeye yarını bekliyecen artık :) yarın hallederim söz:):)