wayy 23 araba
benım ıcın guzl bı dogumgunu
herkez bısıler alsa :P
23 parca eder :D:D
yasasısn en gusl dgmgunum olcak gelsn hedıerler :D:D:D:d
Printable View
wayy 23 araba
benım ıcın guzl bı dogumgunu
herkez bısıler alsa :P
23 parca eder :D:D
yasasısn en gusl dgmgunum olcak gelsn hedıerler :D:D:D:d
Kısmetse bende yazdircam adimi ama iş yogunlugunu suan kestiremiyorum.pazar günleri de çalısabildiğimden kesin gelirim demiyorum. Özkan abi bilir beni listeye adım yazıldıgında gelmemezlik yapmam o yuzden biraz daha beklemedeyim.Bu arada sadece Çoşkun abimi avrupa yakasından geliyor.Alp abi filan gelmiyormu?
coskun abı kartala geldıgımızde anılla banada soz verdın unuttum sanma abı:) bu arada ılyas alp abı kubılay abıyı neden lıstede goremıyoruz abı gokartta gazladıgın gıbı onlarıda gazlada aramızda gorelım abıcım saygılar:)
arkadaslar bu bulusma sankı ıstanbul tekırda bulusması gıbı olmus edırne çorlu kırklarelı izmitte hıcmı punto kullanıcısı yok:)
Arkadaslar suan icin sehirdisinda oldugumdan listeye girmedim. Fakat topigi heran takipteyim;) durumum netlesince yazacagim.
FİORİNO SERCAN kim şu basık siyah fiorinomu yoksa :)
Çatalcada Sercan arabasıyla bizi şenlendiricek oynatıcak.. Güzel cdler ve oyun havaları hazırlayın arkadaşlar. Şu fasülya 7.5 lira hem kaynasın hem oynasın... Abe kızancıklar kurtlarımızı dökecez beya :):):)
İyi getirin getirin cdleri kopalım... Ya bana bir cd yapın be gençler ya yeni bas taktırdım arabamada söylemesi ayıp :) şöyle dıstıp dıstıp dinleyek beya :):)
Sağol Mertim. JBL taktırdım.. Müzik dinlemenin zevkine şimdi vardım.. Valla yaparsan sevinirim canım mp3 doldur bir cd.. Olsun fazla kop kop olsun.. Zaten yavaş gidemiyoruz 1 depoyu 450 kmde bitiriyoruz daha çok koparız yolda :):)
8.4 mü?? muhahaha :):) ben 10 un altına düşemedim ki ancak arabada annem babam varsa uslu gidebiliyorum :):) Şu buluşma tarihi gelse biran önce valla...:) Hadi ben kaçar sabah iş var.. Hayırlı geceler kardeşim...
ama seninki benzinli benimki dizel fark bu :D saol abi sanada iyi geceler
Arkadaşlar,
Bir süredir askerlik dolayısıyla forumdan uzak kaldım, buluşmaya katılmak istiyorum ancak o gün iş dolayısı ile katılamama durumum var. Eğer gelirsem iki kişi aranıza katılmak isterim.