ertan eline sağlık fotolar harika olmuş
Printable View
ertan eline sağlık fotolar harika olmuş
inanılmaz bir geceydi.Coşkun abi pisti darmaduman etti...tampon tampona girmeler adamları dışarı yollamalar falan baya eğlenceliydi...Bir dahakine daha iyisine
Resimler ve Yorumlar harika... Aranızda olmak ve sizinle aynı duyguları paylaşmayı çok isterdim arkadaşlar ama uzağım malesefki... :):) Eğlencelerinizin devamı dilerim...
hiçbir fotoda yokum ben ne iş ya:D
Bu arada coşkun abi kadar deli bir şöför daha görmedim ben helal olsun vallahi abi adam gözünü karartıyor bodoslama dalıyor kamyoncu gibi:D
herşey çok güzeldi bizim oraya gelmemiz biraz anlık oldu bir anda dedik hani kalkıp gidelm yoldan milleti aradık her geçtiğimiz noktadan milleti toplaya toplaya geldk geldiğimizede değdi açıkcası mutlu ayrıldık herşey için teşekkürler ancak en kısa zaman içinde sizleride avrupa yakasına davet edeceğiz umarız bizi kırmazsınız:)
1 saat içinde kendimi pistte buldum, hiç alakam yoktu olayla =)
Çok güzel bi akşam geçirdik, katılan herkeze teşşekür ediyorum, en kısa zamanda tekrar goruşmek üzere..
Dipnot: Çoşkun abi bende kaburga kalmadı eline sağlık...
Yapceğiz abi yapceğiz tabi yaaa yappmaz olurmuyuz kralını yapceğiz hemde bu cumartesi bizim bir pierre loti buluşmamız var bu konuylada ilgili bir konu açıcam ben birazdan eğer bize katılmak isteyenler varsa buyursunlar gelsinler başımızla beraber ağırlamaktan onur gurur mutluluk şeref haysiyet işte ne kadar daha varsa ondan duyarız yani:D
rica ederim fotoğraflar konusunda,
En kısa zamanda yarışırız yine. İşler bitti yatayım ben
iyi geceler
İnsan doymuyor böyle muhabbetlere
ogun bitmesin istiyor..
İyiki forum.grandepuntotr.com
İyiki GP :)
çok güzel bi akşam olmuş vay be...
Ilk defa bu kadar çok katılım olmuş gelen arkadaşlara teşekkürler...
Arabam serviste olduğu için ve işten izin alamadığım için katılamadım kusura bakmayın... Ilk buluşmada kendimi affettireceğim...
Çok eğlenceli geçmiş belli :) bi dahaki sefere aranızda olabilirm inşallah ayaklarınıza sağlık..
Güzel bir akşamdı,kalabalık,gaz doluydu,üstüm başım benzin oldu ama deydi,kimse söylemesede gecenin rekoru benim :)
Avrupa yakasından kalkıp gelen arkadaşlara çok teşekkür ederiz,biraz daha erken gelseler uzun vakit geçirebilirdik.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım,saat 19:00 da ordaydık 23:00 gibi ayrıldık
Yok be abisi,biz vurduğumuz kişiyi unutmayız ;)
bi gun bn senı gorursem arkadan bı dokanım nasıl olsa benım ondekı boya catlaklarını farkettın :) bana zarar yok :D
ne oluyor ule
kim kime vuruyor
burda en büyük vurucu kırıcı delici ve kesici benim
Ona şüphe yok zaten Coşkun abi E5 e gircem diye az daha beni öldürecektin hangi ara cıktın son ısıklarda arkamdan öne gectin bu arada yedigim tasları saydım 3 taş borclusun kaputa:D
Bu arada herkese çok teşekkürler ilk kez böyle bir bulusmaya katıldım ve inanılmaz keyifliydi sanki 40 yıllık arkadasmısız gibi samimi bir ortam vardı.Herkesin ayagına saglık:)