Avrupa yakasından geçen varsa arkadaşlar beni biri alırsa sevirim mecidiyeköyden
0507 371 12 80
Printable View
Avrupa yakasından geçen varsa arkadaşlar beni biri alırsa sevirim mecidiyeköyden
0507 371 12 80
arkadaslar bugun iş uzun saat 9 gibi cıkıcam santiyeden beton dökülecekmiş umarım yagmur atar az birsey beton işi yatar sonra hemen kurur yerler.büyük ihtimalle yetisirim bir aksilik cıkmazsa.Anahtarınızı alamasakta anahtarlıgınızı alırım:D
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
12-faruk
tolgay ve keremden telefonla onay alınmıştır
Merhaba Emre,
Direkt pistte buluşuyoruz,
YOL TARİFİ: SAHİLDEN GELENLER İÇİN
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 TEN GELENLER İÇİN:::
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde solda
kıran kırana bir mücadele
adrenalin hat safhada
heyacan dorukta
fren sesleri
lastik kokuları
motor sesleri
ölümüne ataklar
kazalarla dolu korku dolu dakikalar
araçların bir birine karışacağı bir start anı bizleri bekliyor
bu gece uzun olacak arkadaşlar
Arkadaşlar ben de geliyorum. Kız arkadaşımı da getireceğim o izleyici olacak. Gelirken foto makinesi de getireyim diyorum bol bol çekiliriz. 2 gibi karşıya geçeceğim, bayağı işim var sonra kız arkadaşı alıp yemek yiyip geliriz 21 gibi kaçta buluşuyorsak artık Coşkun Abi'yi ararım
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
12-faruk
13-Ertan +1
bunlar sadece burada yazarak anlatabildiklerim
sen hele canlı izlesen
biz pistteyken carting yapmaya gelenler bile dizilip
bizi seyredip tempo bile tutuyorlar tezahürat yapıyorlar
seans bitince abi bir daha çıkıcakmısınız diye soruyorlar
bir düşünsene kaç tane carting yarışında pistin ortasında
birbirine girmiş 4-5 araba görebilirsin yada lastik bariyerleri aşmış
hala çimde yol alabilen bir carting aracı görebilirsin yada kaçdefa bir carting aracının kaza yapıp daha 2. turun başında motorundan dumanlar çıkarak yolda kaldığını görebilirsin alp in önündeki aracın vites kutusuna monte olmuş bir şekilde azrail gibi kovalamasınımı kubilayın iyice agresifleşip denenmeyecek yerde canı pahasına geçiş yapmaya kalkmasını yanyana geldiği aracın direksiyonuna uzanıp eliyle öbür aracın direksiyonunu çevirip yoldan attığını kaç defa görebilirsin düşünsene
imkansızlar kumpanyası diyorum ben buna
Tamam abi akşama beton dökecem diyodum ya azcıkta yanıma alayım kırık cıkık cok olacak gibi alçı yerine kullanırız.yada hic gelmesek mi ki biz acaba:D:D şimdiden heyecanı sardı abi sen böyle yazmaya devam edersen millet gaza gelicek 50 kişi olacaz hee:) :cheers00:
hele bir akşam olsun saatler 20:00 ı göstersin bak sen şenliğe
benim gibi adreste zorlanacak arkadaşlar aşağıdaki linkte harita çıkıyor. bu arada gideceğimiz yer burası demi yanlışlık olmasın :D
Wikimapia - Let's describe the whole world!
biz alp kubilay ve ben saat 19, dan itibaren mekandayız
erken gelmek isteyen varsa buyursun gelsin
Nos tüpü getirip pancar motora basmayı düşünüyorum :gunsmilie: ,saat 19 dan itibaren mekana gireriz heralde
532 451 86 73