illa gelicem alıcam anahtarlarınızı onu istiyorsunz yani :P :D
Printable View
illa gelicem alıcam anahtarlarınızı onu istiyorsunz yani :P :D
Gel Çağatay cım gel ;) ifademizi al bizim (bende düşünüyorum bizim ifadeler kaldı noldu kim alır diye )
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
12-faruk
tolgay ve keremden telefonla onay alınmıştır
Merhaba Emre,
Direkt pistte buluşuyoruz,
YOL TARİFİ: SAHİLDEN GELENLER İÇİN
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 TEN GELENLER İÇİN:::
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde solda
Vayyyy vayyyy vayyyyy coskunum bunu dediyse olay bayagi bir ciddi :)
Benim gözüm baya korktu işim çıkabilir yarın :p
yarın herkes piste çıkarken 2 defa düşünsün
en agresif günlerimden birini tatıracağım size
Gencler iyi dusundunuzmu bakin coskun abiniz ne diyor ;)
Kurt kocayınca falan filan olurmuş :gatherin:
estafurullah abilerim işin makarası o ama fare gibi giderim yani :D geçen arkadaşı getirmiştim hani coşkun abi saolsun çocugu çimlere fırlattı :D ahah çocuk hala gıtmeye devam edıyor çimlerde :D
yaw çağatay hatırlatma
o akşam ben alpin önünde alp le kapışıyorum sağlı sollu atak yapıyor alp ben kapıyı kapatmakla meşgulum
o esnada alp ta yaklaşık 3 turdur benim tamponun tozunu alıyor oda yetmezmiş gibi her virajda temasla beraber tamponun cilasını atıyordu
ben alp e geçilmemenin derdine düşmüşken senin zırtopoz birden solumda belirdi
bide beni sıkıştırmaya kalkmazmı önümüzdeki ilk virajda sağ kapıyı açık unuttu viraja içten doğru bakışı attım kafayı sokar sokmaz tam sol üstüne kırınca bu lastik bariyerleri aştı bi baktım çimde gidiyo işin garibi durmuyorda eyvah dedim tel örgüyü felan aşarsa biz bunu kartal sahilde deniz den toplarız
o esnada alp fırsattan istifade bana arkadan bir gömdü
akciğerlerim ağzımdan çıkıyordu zaten ondan sonrada film koptu zavallı araba benim gazabıma 2 tur daha dayanıp start finiş düzlüğününe girmeden önceki düzlükte stop ederek yolda kaldı
ben showa yedek arabayla devam etmek zorunda kaldım
O zaman şöyle bir organizasyon yaparız ve güzel olur;
Slogan : "YAKALAR BİRBİRİNE KARŞI,AĞLASIN ASFALTLAR"
-Her iki yakada yeterli sayıyı yakalar ve takım çıkarırız
1.tur anadolu
2.tur avrupa
toplamda ilk 10 içinde hangi yaka pilotu fazla ise 3.tur o yakada yapılır çokda şahane olur ne dersiniz ?
Sponsor bulunup ufak tefekde ödül ayarlanırsa deymeyin keyfimize ;)
çoşkunabim baya kızmış yarın ben hepten kızdırmıyım bari onu dimi çoşkun abi :)
Abi şahane bir fikir zaten bizim burada kemik bir kadromuz söz konusu gerekli görüşmeleri özkan abiyle yapmaya çalışıcam eğer oda bir çalışma yapın derse bana uyar yapabiliriz ama fikir çok güzel söylemeden edemicem...
Coşkun abi ben zaten takvimden 25 haziran ila 5 temmuz arasında bir çizgi çektim hiç merak etme biz ya o tarihten önce yada o tarihten sonra mutlaka çok bomba birşeyler yapacağız görüşmelerimiz istişarelerimiz sürüyor ilk işim seni telefon üstüne telefon açıp bir şekilde avrupa yakasına getirmek olacak ama dönerken tabi bir hayli alkollü olacağın için misafirimiz olacaksın:D
çoşkun abi anadolu yakasına aittir vermeyiz kimseye
ben de avrupa yakasındayım, Kartal'a gideceğim yarın
deplasmana gitmiş oluyorum :)