yok abi cidi söylüyorum ben zaten oraya yakın sayılırım idealtepe de oturuyorum dün buraya yazmadım gelicem diye belki bi aksilik olur gelemem ayıp olur diye ama sonra vatim olunca bakındım oralarda. neyse sağlık olsun gönüller bir olsun
Arkadaşlar kusura bakmayin,hepinizden özür diliyorum buluşmayi ben ayarlayipta sonra katilim olmasina rağmen iptal ettiğim için... Ama elimde değildi hastanede bulunmak zorundaydim...
Tolgay çok geçmiş olsun.. Baska bi buluşmada acısını cıkartırız merak etme![]()
sağlık herşeyden önce tolgay sen sıkma canını
en kısa zamanda yine toplanırız hem bak yeni arkadaşlarımızda var
bakarsın 10 araba oluruz
akşam buluşmasında
zaten yazın en büyük buluşmayı gerçekleştiricez
ankara -izmir - bursa- istanbul -
kısaca nerede puntocu varsa çok güzel ve büyük bir organizasyonla
üstelik şimdilik adını vermiycem bir sponsor desteğiyle gerçekleştiricez
inşallah
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
umarim , bekliyorum diyeyim ozaman ...
!!! wHo CaReS !!!
Büyük geçmiş olsun her zaman buluşulur bende aranıza 2 ay önce katılmama rağmen daha buluşmaya denk gelemedim ama bu Topic altına yapılan ilk buluşmada Allah dan bir mani gelmezse kesin geleceğim İnşallah .. En çok da çoşkun abinin tecrübelerini dinlemek istiyorumBabamın da hep dinlerim araba konusunda
Neyse çok uzattım yapılacak buluşmada görüşmek üzere Punto Severler
![]()
hadi beyler şu konuyu bi canlandıralım artık
yapalım bir akşam sefası
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
evet haydi Punto severler canlanın bu ne ya herkesin içi geçmiş oooBiz puntocuyuz ya olmaz ama böyle
![]()
Arkadaşlar geçen buluşma benim problemlerim dolayisiyla oldu... çoşkun abi organizasyonu yine ben mi yapiyim yoksa sen mi yap bu sefer..
Ayrica gelen tüm arkadaşlarin biralari benden özür niteleğinde![]()
Wayy wayy wayy Tolgay çok pis içerim söylim![]()
töbeee töbeeeo zaman Cumaya denk gelmesin yoksa ben içmem söyliyim baştan
![]()
evet hadi bekliyoruz ... Bigün ortaya at istiyorsan karar verelim zorlanıyorsan yada nasıl istersen ..
tabi yhaa buluşalım baya oldu görüşmeyeli
![]()
HADİ BAKALIM ANADOLU YAKASINDAKİ PUNTOCULUR 03.02.2010 ÇARŞAMBA SAAT 20.00 DA KARTALDA SAHİLDE BULUNAN MİGROSTA BULUŞUYORUZ KISA Bİ YOL TARİFİ YAPAYIM BEN SİZE..(BOSTANCI TARAAN GELİCEK ARKADAŞLAR DRAGOSU GEÇİNCE TEKEL FABRIKASI VAR ONUDA GEÇİYORSUNUZ SONRA MALTEPE ÜNİVERSİTESİ DRAGOS KAMPÜSÜNÜ GÖRECEKSİNİZ SONRA ASKERİYE SONRADA MİGROSU GÖRECEKSİNİZ IŞIKLARDAN U DÖNÜŞÜ YAPARAK MİGROSTA OLURSUNUZ)
PENDİKTEN GELENLER İÇİN SAHİLDEN GELİYORSUNUZ KARTALI GEÇİNCE KOÇTAŞ VAR ONUDA GEÇİN SAĞDA MİGROS VE OPETİ GÖRECEKSİNİZ...
GELİLİM NELER YAPICAZ ONA
20.00 DA BULUŞMA
ARABALARIN YANINDA MUHABBET SOHBET
ARABALAR BİRAZ OYNARIZ.
BİRAZ ALKOLİZM TAKILIRIZ..
SONRADA shakespeare CAFE OTURUP ÇAY KAHVE BATAK FLN...
DİP NOT---- BİLİYOSUNUZ ÖĞRENCİYİM BEN ŞİMDİDEN SÖYLİYİM KIŞI BAŞINA 1 ADET BİRA...
BİRAZCIK ACITASYON YAPTIM...
HADİ BAKALIM VAR MI GELEN.....
ben geliyorummmmm
HADİ BAKALIM ANADOLU YAKASINDAKİ PUNTOCULUR 03.02.2010 ÇARŞAMBA SAAT 20.00 DA KARTALDA SAHİLDE BULUNAN MİGROSTA BULUŞUYORUZ KISA Bİ YOL TARİFİ YAPAYIM BEN SİZE..(BOSTANCI TARAAN GELİCEK ARKADAŞLAR DRAGOSU GEÇİNCE TEKEL FABRIKASI VAR ONUDA GEÇİYORSUNUZ SONRA MALTEPE ÜNİVERSİTESİ DRAGOS KAMPÜSÜNÜ GÖRECEKSİNİZ SONRA ASKERİYE SONRADA MİGROSU GÖRECEKSİNİZ IŞIKLARDAN U DÖNÜŞÜ YAPARAK MİGROSTA OLURSUNUZ)
PENDİKTEN GELENLER İÇİN SAHİLDEN GELİYORSUNUZ KARTALI GEÇİNCE KOÇTAŞ VAR ONUDA GEÇİN SAĞDA MİGROS VE OPETİ GÖRECEKSİNİZ...
GELİLİM NELER YAPICAZ ONA
20.00 DA BULUŞMA
ARABALARIN YANINDA MUHABBET SOHBET
ARABALAR BİRAZ OYNARIZ.
BİRAZ ALKOLİZM TAKILIRIZ..
SONRADA shakespeare CAFE OTURUP ÇAY KAHVE BATAK FLN...
DİP NOT---- BİLİYOSUNUZ ÖĞRENCİYİM BEN ŞİMDİDEN SÖYLİYİM KIŞI BAŞINA 1 ADET BİRA...
BİRAZCIK ACITASYON YAPTIM...
HADİ BAKALIM VAR MI GELEN.....
GELENLER....
1- (TOLGAY ÖZKAN)
2- By_Static (UĞUR AYGÜN)
3- GP ÇOŞKUN(ÜMİT ÇOŞKUN TURUCA)
GÜNCEL...
Konu TOLGAYOZKAN tarafından (27/01/2010 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri