Neler oluyo bu sayfada)))
Neler oluyo bu sayfada)))
Artık erteleme şansımız falan yok kar çamur alayına gitmek lazım,gençler var adrenalin var daha ne olsun
Abi yollar kapansa, buz olsa arabalar çalişmasa otobüs olmasa yürüyerek glirim 70 km yine gelerim.....
Hava soğuk ya alkol olayi olmasa mi![]()
keşke gaza gelsekte genç hissetsek coşkun abi
oooo güzell liste![]()
korkmak değilde ben bugün arabayı şirkette bırakmak zorunda kaldım. bizim iş yeri dağda resmen büyük bakalköyde. iyikide bırakmışım dedim 15 km yolu 2,5 saate geldik üstüne bide servis karda kaydı baska bi minibüse vurdu Allah tan birşey olmadı. bizim buraya geldim hiçbirşey yok kar bile yok. yarın arabayı oradan çıkarırsam sorun yok bizim buluşacağımız yerde ve cıvarında kar yok zaten
Tolgay 13 kişiyiz kardeş superfat yok listede...
1- (TOLGAY ÖZKAN)
2- By_Static (UĞUR AYGÜN)
3- GP ÇOŞKUN(ÜMİT ÇOŞKUN TURUCA)
4- SOWHAT788(M.KUBİLAY KARABULUT)
5- ExTReMe_ (ÇAĞATAY GÜLDALI)
6-PESCATORE(MURAT BALIKÇI)
7-ALP (ALP BELGEN)
8-erosistanbul ( ERHAN DENİZLİ )
9-platinun ( TOLGA YILDIRIR )
10-onsa ( soner YURDAKAN )
11-narkoz(hakan ONUR )
12-voodoo (tuncay TEZCE)
13-süperfat(yunus emre BİRANT)
KOCA İSTANBULDA BU KADARMIYIZ....
LİSTEDE OLUPTA GELEMEYEN ARKADAŞLARA CEZA KESMEK LAZIM,NEDENİ NE OLURSAOLSUN BENCE
GÜNCEL.....
Sokak kar kaplı arabayı diil çıkarmak yerinden oynatamam nolcak şimdi![]()
vallaha istersen gelir sana yardım ederim tolga çaydanlıklarla sıcak sular döker eritiriz karı =)=) benım tuzum kuru siz düşünün ben tuzlada oturuyorum buluşma noktasına 10 dakıka yolum var ve ne kar var ne çamur =) keske kar lastigim olsaydı da hepinizi evinizden alırdım vallaha =)=)=)=)
Bilirim yaparsın eyvallah![]()
Bendede durum ayni sokak karlakapli ve arabayi çikarmam zor olacak biraz ama birazdan çikaricam arabayi seviyorum karda araba ile oynamayinede olsa usta şoförüm
![]()
Beyler kimseden ses çıkmıyo da akşam napıyoruz bilelim nerde buluşup karşıya geçicez ya da isteyen istediği saattemi gitsin?
Burdayız ses kontrol
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri