Evet beyler çok güzel bir buluşma olmuş düzenleyen ve katılanların emeğine sağlık
İstanbul gurubu da duruyor duruyor F1 pistinden çıkıyor :D
Printable View
Evet beyler çok güzel bir buluşma olmuş düzenleyen ve katılanların emeğine sağlık
İstanbul gurubu da duruyor duruyor F1 pistinden çıkıyor :D
ARkadaşlar harika bir pazar geçirdik. Fotolar harika olmuş ama daha fazla resim vardı onlarıda isteriz.
Emekleri geçen tüm arkadaşlara tşkler.
Uğur kardeşim cd jestin çok büyük bir incelikti ayrıca sanada teşekkür ederim.
Hani yaa resimler bu kadarmıydı ben daha çok bekliyordum :)
Harbiden ya bu kadar değildi foto çekilirken çekenler çekilenlerden daha çoktu hani nerde fotolar :D
Daha ne yapayım valla elimdekilerin hepsini koydum epeyde çekmişim :)
SONUÇLAR
1.GÜVEN BOSTANCI ÇAĞLA BOSTANCIMitsubishi Lancer Evo
2.MENDERES OKUR ARAS DİNÇERMitsubishi Lancer Evo
3.MUSTAFA SÖYLEMEZ CEM BÇOCUKLARIMitsubishi Lancer Evo
4.ÖMER ERDEM ERHAN AKPINARMitsubishi Lancer Evo
5.ALPASLAN ÇUKUROVA bURÇİN KORKMAZMitsubishi Lancer Evo
6.MEHMET PINARBAŞI BORA YEĞİNFiat GrandePunto
Toplam 48 araç start aldı.
Dizel Grande Punto Genel Klasmanda 6.
Gr A Birinci
Sınf 7 'de birinci oldu.
Önümüzdeki 5 Araç ta Mitsubishi evo 9
En İyi İki Çeker de Grande Punto
Türkiyede yarışan tek dizel otomobil olarak çok iyi sonuçlar.
Ben yarışa gelemedim ama desteklerinizi öğrendim. Herkese çok teşekkürler.
Etap içinden fotoğrafları yakında ekleyeceğim.
Evet arkadaşlar bursa çıkartmasına gelen varmı aramızda coşkun 1.sıraya yazmış beni :) hakkını vermek lazım kesin gidiyorum bu dahada eglenceli olacak gibi antremanlıyız yaa herşey çok güzeldi tanıştıgım tüm arkadaşlar gerçekten on numara kişilik sahibisiniz bu arkadaşlıgın devamını getirelim Bursa çıkartmasında görüşmek üzere arkadaşlar herkeze selamlar süperdikkk. UGUR cd için gerçekten teşekkürler dönüşte koptum umarım ceza falan gelmez avrupa yakası mobese ile eds donatılmış ama yinede iyi gaz verdi cd.in ellerine saglık kısmetse birgünde mekanına gelicem rahatsız etmeye belki eski anılarım depreşirde dj kabinine geçerim :) gerçi yaşlandık biz gençlerin önünü açmalayız Ugur tekrar teşekkürler cd için Herkeze şimdiden MUTLU yıllar 2010 herkeze saglık mutluluk ve huzur versin bol para diyemicem çünkü pisadaki bütün çeyrek ve yarım biletleri topladım :) para benim :) görüşmek üzere BURSADA arakdaşlar..bekle bursa istanbul geliyor bakalım kaç kişi çıkacak istanbuldan bir iki deli olsa iyi olur yoksa bursalılar beni deli diye tıkar delilerin yanına görüşmek üzere gevezeleştim...:) :) :)
Walla videoların resımlerın hepsını arsivime koydum..10 numara hepsı ama bırasdaha kuytu koselerde resım olması lazım sankı..
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
Buda otoban versiyon2 By_Static:)
arkadaşlar ben t-jetle bursaya gitsem ne kadarlık benzin gerek ortalama bişeyler söyleseniz iyi olur.. çoşkun abi galiba gelicem bursaya
çoşkun abi körfezi dolaşırsak mı 220 km yoksa eskihisardan feribotlamı...
Bülent abi evoların arkasına yerleşmek gerçekten çok iyi bir durum bence geridede bir oakdar araba bırakmanız tabi..Umarım ileride dahada geliştirerek ilk sıralarda sizleri görürürz..
Ziyaretiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar.
Aracın test süreci yavaş yavaş bitiyor.Seneye TRŞ de baya iddalı konumdayız.Elbet Evo lar geçmemiz Gn Klasma 1 de olmak zor ama her türlü zorlayacağımız kesin.
Garajımızdaki Fiesta devir sensörüne giren taş nedeni ile yarışamadı.O taşın oraya girmesi fizik kurallarına bile aykırı ama motorsporlarında herşey mümkün.Arıza geç tespit edildiğinden bu yarış yarışamadı.Son yarışta kendisini de izleyebilirsiniz....
Bülent abi tekrar başarılarınızın devamını dileriz