tabiki sizide aramızda görmek isteriz.. Punto evo'yu incelemiş oluruz;)
Printable View
:D hatırlattığın için saol bi temizlik yapayım şu mesajlara... ee insanın elinden herşey gelipte paylaşmayıda seviyosa özel mesajıda doluyo :) ama bazen pişman olmuyo deil..
yook yaa kimseyle özel bi sorunum yok bazen geliyo insana işte anlarsın sen dediğimi... ;)
akın gri GP sahibinide bekliyoruz:)
GP İstanbuL Buluşma listesi
1-By_Static
2-GP_Coşkun
3-StrawBeeRy
4-Murat53
5-34ozkankurtuldu34
6-ALp
7-sVs
8-Emregüzel
9-Kadoku
10-silentscream
11-SRKN
12-mmtkara
13-M@GIC[/LEFT]
14-Buremir
15-Yerliplaka34
16-speedyzie
Güncel...
15 araç oldu hadi bakalım daha yokmu?
Arkadaslar selam.
Aslinda basligi takip ediyorum ve icim gidiyor bulusmaya. Bir sonraki etkinlige katilma sozum vardi ama gecen hafta Persembe gunu bebegimiz dunyaya geldi ve henuz 1 haftalik. Simdilik birakip cikamadigim gibi aslinda icimden su aralar bebegimin yanindan ayrilmak da gelmiyor :-).
Ozel'den gelen mesaja istinaden mazeretimi paylasmak ve iyi bulusmalar dilemek istedim. Keyifli gececegine eminim. Herkese selam.
''maşallah Allah sağlık sıhhat versin''
GP İstanbuL Buluşma listesi14-Buremir
1-By_Static
2-GP_Coşkun
3-StrawBeeRy
4-Murat53
5-34ozkankurtuldu34
6-ALp
7-sVs
8-Emregüzel
9-Kadoku
10-silentscream
11-SRKN
12-mmtkara
13-M@GIC
15-Yerliplaka34
16-speedy_zie (P.Evo)
Güncel...
Bebeğiniz ömürlü olsun Volkan. Allah sağlık, sıhhat dolu uzun ömürler versin.
15 araç olduk sonunda yaa
Volkan bu arada allahdan sağlıklı uzun ömürler dilerim bebişiniz için...
Yokmu arttıran :hotornot:
Bugün hava kapalı arkadaşlar ve hava durumuna göre pazar günü İstanbulda sağanak yapmur bekleniyor.Hepde bize denk gelir yaa .
1-By_Static
2-GP_Coşkun
3-StrawBeeRy
4-Murat53
5-34ozkankurtuldu34
6-ALp
7-sVs
8-Emregüzel
9-Kadoku
10-silentscream
11-SRKN
12-mmtkara
13-M@GIC
14-Buremir
15-Yerliplaka34
16-speedy_zie (P.Evo)
Güncel...
Buluşmaya 17. Aranıyor :)
Pazara kadar bi 20 araç olsa bari yaa :) Mert abin gelmezmi ?
1-By_Static
2-GP_Coşkun
3-StrawBeeRy
4-Murat53
5-34ozkankurtuldu34
6-ALp
7-sVs
8-Emregüzel
9-Kadoku
10-silentscream ve eşi.
11-SRKN
12-mmtkara
13-M@GIC
14-Buremir
15-Yerliplaka34
16-speedy_zie (P.Evo
Arkadaşlar birde buluşmada dijital makinası olan warsa getirsinde bol bol fotolar cekelim :)
aynen;) video photo hatıra;)
mekan neresi bilgi verirseniz bende gelirim
Buluşma yeri 27.12.2009 PAZAR
Avrupa yakası 12:30 Mecidiyeköy Alisamiyen stadı
Anadolu yakası 12:30 Carrefour İçerenköy(kozyatağı
MEKAN VİAPORT
bu saatlerde ortak buluşma noktası yapılacak sonra konvoy halinde viaporta rally izlemeye muhabbete tanışmaya .. listeye bekliyoruz sizide
GP İstanbuL Buluşma listesi14-Buremir
1-By_Static
2-GP_Coşkun
3-StrawBeeRy
4-Murat53
5-34ozkankurtuldu34
6-ALp
7-sVs
8-Emregüzel
9-Kadoku
10-silentscream
11-SRKN
12-mmtkara
13-M@GIC
15-Yerliplaka34
16-speedyzie (P.Evo)
17-aslan5844
18-xmen %50
Güncel...
maşallah buluşma günü yaklaştıkça sayı artmış inşallah 20 yi buluruz.
Aynen inş 20 yi buluruz ve bi aksilik cıkmazda listede yer alan herkes gelir umarım
Kerem bi aksilik çıkmassa eğer senı de aramızda görmek istiyoruz..
maşallah artıyor hadi az kaldı 20 araca ha gayret olucak :)
GÜNCEL...
:thankyou:Araç sevgisi böyle bişiymiş demek:thankyou:
:D hem öyle hemde abi forumda 8000 kişi var buluşmaya 20 araç zar zor çıkıyor bence daha çok kişi olmalı
aynen katılım sayısı kotüye göre iyi bence..Daha çok katılım olması gerekirken 20 araç olsa diye bekliyoruz
bir gün gelir istanbul talep sayısı artar başka bir organizede ve yine bizde aralarında oluruz...
:cool:ehehehe kar lastiklerini yeni taktırdım değil yamur sel kar yağsa bana koymaz zaten normaldede etki etmez viapor arkabahçem gibi.Bu arada ben kamera ve fotoğraf makinesi getireceğim ama biri hatırlatsın pazar sabah unuturum valla.Ama biri daha makine getirse hiç fena olmaz hem makinenin şarjı uzun gitmeyebilir hemde başka bir göz benim kaçırdığım açıları yakalayabilir.Bu arada eşlerle geliyoruz dimi ben büyük ihtimalle eşimide yanıma alacağım çünki.
Ya elinde makinası olan herkez getirsin sorun olmassa. Ben getircektim lensi kırık o yuzden getiremicem.. Bu arada eşlerin ve ya arkadasların olması sorun teşkil etmicektir sanırım yani en azından bnim için sorun olmaz aksine daha da iyi ve kalabalık olur.
makine fazla olması iidir beyler sarj sıkıntısı olmaz değişik kareler yakalarız;)
castrol rally organizesinden mail aldım içtenlikle orda olmamızı istediler tabi basında orda:) Bunuda yazın olayı olur:D:D:D bu arada bız yarısın ortalarında nerdeyse orda olcaz bu kalabalıkla kesın aramızdan co-pilot cıkardı bakalım o şansı zewki yaşıycak arkadaşımız olcakmı:)
Araçları gitmeden aslında yıkatmak en azından benım içi ve dışı baya bi pislendi .. Ama yağmurlu olcak yine gidicek :)
bugün kitlerimi taktırdım su vuramam aracımın içi darmadağın olmuş artık pazar sabahı carmax a uğrarım parlatsınlar:) kardeşleri gelcek yakışıklı olsunlar:)
Emre abi cumartesi gel istersen araya alırız seni temiz olsun araba :)