Otobandaki şov yaptığımız videolar yükleniyor :D
akın abide o videolar girmedi daha girince yükler
Printable View
Otobandaki şov yaptığımız videolar yükleniyor :D
akın abide o videolar girmedi daha girince yükler
Bende bu akşam fotoları yüklüyeceğim arkadaşlar.:cool:Güzel bi buluşma oldu yaklaşık 1 senedir üyeyyim ama benimde forumdaki ilk buluşmam idi.Bugün tanıştığım tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.
bu gün buluşmaların en güzeliydi diyebilirim istanbul için videolar eklenecektir arkadaşlarr. onunla uğraşıyorum geldiğimden beri çok uzun olacağı için 2 parçada ekliycem
Sabırsızlıkla bekliyoruzz :D
Fotoraflar çok güzel.Haftaya aynı güzellikte Bursa,da buluşmak üzere..
Daha çıtır fotolardan belli oluyo ne kadar güzel keyifli bir buluşma olduğu :) Katılamadığım için üzgünüm ama gelirim deyipte gelmemezlik etmek istemedim o yüzden son güne kadar takip etmekle yetindim emeği geçen herkese teşekkürler...Bir de anadolu yakası , avrupa yakası ayrı ayrı şehirlermiş gibi ayrılmasa o çok istediğimiz 20-30 araçlık buluşmaları yapabiliriz ama neyse yaza doğru şansımızı bi zorlayacağız bakalım :D
yaw çok güzel bir buluşma olmuş herkesin emeğine sağlık...bide co pilot olan varmı aranızda fiat team de:)
buünki buluşmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
çok güzel bir gün geçirdiğim için ve sizin gibi arkadaşlarımla beraber olduğum için çok mutlu oldum
hep birlikte daha güzel buluşmalara inşallah
Ben çok iyi co-pilotluk yaparım :) ama orada evoları görünce dedim ben kaçar size kolay gelsin :D
arkadaşlar ilk videoyu ekledim diğeri yolda 2 part yaptım iyi seyirler
açamadım kopyaladım yine açılmadı Akınım?
videoyu izleyemiyoruz
sebebini bilen varmı acaba
video site yönetiminin onayından sonra yayınlancak olabilir.o yuzden bras daha beklicez.umarım cabk onaylarlar
abi yüklenmemiş tam galiba yada heralde video aktif diil daha şuan...
youtube izlesene yada başka biyere upload etsen Akın?
Akın abi izlesene.coma yükleyip bir daha denesene hem izleseneden forumlar için önizlemeli link veriyor
bu arada az kalsın unutuyordum
uğur kardeşime buluşma için hazırlayıp tek tek hepimize dağıttığı cd için ayrıca teşekkür ederim
harika bass vuruyo uğur eline sağlık
:):)
uğur coşkun abi haklı cd için aytıca teşekkür etmeyi unuttuk umarım sizde videoyu beğenirsiniz 2. partla uğraşıom onuda ekliycem
Evet arkadaşlar fotolar geliyor:) Baya büyük çönürlülükte çekmişim küçültmekle uğraştım.
Devam:motorcu:
Devam
Devam
Devam:tux:
Devam:popcom00:
Devam
Yanlız GP'yi arkadan life kaldırış şekilleri harikaydı:D
serkan resimler güzel iyi düşünmüşsün iç kısmı çekmeyi bende yol videosunu ekledim yarın izlenebilir hale gelicekmiş izleyemeyen arkadaşlara duyrulur....
haklısın dostum millet kriko kullanırken bizm elemanlar manuel elle kalrıp aldılar lifte ee araba ağırlığı neki içi boştu zaten :D
Bunlarda çay içerkenki toplu fotolar bu arada tanımayanlar için siyah Abarth şapkalı olan benim , coşkunla hararetli konuşma içerisindeyiz :cheers00:r:gatherin: ve araçlarla birlikte çekilen fotolarımız
Harbiden ya nasıl kaldırıştı öyle 1 2 3 hoop yaptılar bir baktım araba lifin üstüne kondu ee ne var ki içinde gördük bom boş bir tek stepne var bagajda o kadar :D
keyfe bakkk:D:D muhabbette koyu:)
Bunlarda son kalan fotolar benim araba baya parlamış be fotolarda :rolleyes2:
Hakkaten teşekkür etemeyi unuttum uğurcum teşekkürler kardeşim cd için:dj:.
Arkadaslar birkac foto da benden
Uğur Cd için çok tskkürler arkadasım iyi set olmuş. Arşivimde yerini aldı ;) Videoları sabırsızlıkla bekliyorum.