Konunun başındaki yazıya bakabilirseniz orada iki nokta belirledim uygun değilse değiştriyim...
Konunun başındaki yazıya bakabilirseniz orada iki nokta belirledim uygun değilse değiştriyim...
arkadaşlar ben kız arkadaşımı da getirmek isterim ama başkaları da getirmezse benimkinin canı sıkılır. ona göre birşey söyleyin ben de ne yapacağımı bileyim. ben gel dedimmi gelir, kesin getirebilecekler (kesin ama) de isimlerinin yanına +1 falan yazsın ben de ona göre karar vereyim.
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi
2-PLatiNuN
3-siyah_rüzgar (belki +1)
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona
9-emrequzel
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
Siyah yazılanlar gelecek , kırmızı yazılanlar ise henüz gelip gelmeyeceği konusunda bilgi vermeyenlerdir...Eşli gelecek arkadaşlarımız var kimse eşini çocuğunu getirmeye çekinmesin :)
Arkadaşlar benim için buluşma yerleri problem değil ben zaten gideceğimiz yeri bilmiyorum.
Cevahir AVM de olur Cevizlibağda olur problem yok.Sadece herkezin gelebileceği yer olması önemli ama Cevahirin önünde toplanana kadar beklemek problem olmazmı.
Ben Esenlerden geleceğim.
Ben konunun başlığında cep numaramıda belirttim sanırım buluşma konusunda ufak etfek sıkıntılar olucak en güseli telden haberleşmek :D
İlk buluşma yeri Cevizlibağ Yeşil Kundura karşısı (sanırım vatan computer' in az ilerisi gayet uygun..)
Cevizlibağ ve maslak arası 20 dakika civarı sürer tolga bence 1 saat ara çok vermişsin (gerçi bekleme toparlanma derken bize de yarım saat anca kalır) birde havaya bakarak tırstığım bir yağmur durumu varki sorma:):):)
ayrıca maslakta askeriyenin önünde bekleme yapmamız imkansız gibi sonuçta askeriye önü ve araç tutmazlar orada gibi geliyor bence c.bağ'dan sonra cevahirde buluşalım öyle gidelim hem herkesçe bilinen bir yer hemde oradan maslak'a yönelmek kolay olur ama askeriye önünde beklemek sorun olmaz diyorsan senin plana sadık kalalım
Arada 1 saat bırakmamın sebebi seninde dediğin gibi herkes ayarlanan saatte gelemeyebilir toparlanabilmemiz içindir muratçım :) askeriyenin önü derken tam kapısının önü diil tabi taranmak istemeyiz :D Dün oradan geçerken büyükçe bi cep yapıldığını gördüm otobüs durağıda olmadığına göre bekleme yeri olduğu besbelli birde köprüden çıkışta en kolay görülecek ve buluşulabilecek bir yer olduğu için tercihe sundum çünkü anadolu yakasından da gelecekler var...Son söz sizlerin benim için fark etmez ben herkesin iyiliği için fikrimi söledim :)
hava harp akademilerini herkez bilemeyebilir. önceki buluşmaların devamı olarak herkesin kolay buluşabileceği bir yer olan cevahir mantıklı gelir, benim için sorun yok ben nasıl olsa tolgayla gelicem :D ayrıca tolga en doğru kararı verip buluşma sıkıntısını çözecektir.
ayrıca ansaid ( ercan) oda gelecek bir aksilik çıkmazsa.
tamamda niye kızıyorsun bu kadar tolga :) :) :)
kınıyorum seni şiddetle arkadaşım sadece o yolu bildiğim için söyledim yani orada o kadar uzun bir bekleme yeri yok. ve yolun işlek olması nedeniyle büyük ihtimal bekleme yapmak sorun olur... ama benden yana sorun yok gelir beklerim ki büyük ihtimal c.bağ grubuna katılırım değişiklik olur :d
Rahatla arkadaşım buluşma yerini değiştirdim huzurla uyursun bu gece :D
bende bunu beklıyorum ıste ıstanbuldan :) elmedın bundan oncekı ıkı bulusmayada eşim geldı. bırınde bayan sayısının hıc olmamasından dıgerınde ısımız oldugu ıcın bulusmaya katılamadık,sadece konvoyda vardık:) sen egerkı benım kız arkadasım kesın gelır dıyorsan benım eşim zaten her bulusmada var. tek kalmaz merak etme.
ayrıca ben daha gelıcem demedım ama benı gelıcekmısım gıbı lısteye yazan arkadaslarıma tesekkur ederım. boyle bır ıntıba bırakmak sızlerde cok hosuma gttı..
tesekkur ederım
Gelemesende canın saolsun murat ismini kırmızıyla yazdım gelememe ihtimalin olabilir diye düşündüm 1 gün önceye kadar haberdar edebilirsen sevinirim...
tolga gelırım gelırım..
şu ana dek hıc bır ısım yok o tarıhte. ısmımı sıyaha boyayabılırsın.:)
ınsallah gelıcem deyıpte gelmeyen olmaz :)
arkadaslar gelmek ısterdım ve gelırdım ama ctesi tdağa gidiyorum yoksa banko gelırdım oncekı bulusmadada s.dısındaydım sımdıden ıyı eglencelr gitmezsem gelıcem...
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi
2-PLatiNuN
3-siyah_rüzgar (belki +1)
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona
9-emrequzel
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
Teşekkürler salih umarım aramızda olursun olamasanda hayırlı yolculuklar...
Sen hele bi gelme o zaman bak neler oluyo :D
yok canım kaçırırmıyım bu saatten sonra pikniği bir kere buluşmaların tadını aldım ben bundan sonra kurtulamazsınız benden.