arkadaşlar ben kız arkadaşımı da getirmek isterim ama başkaları da getirmezse benimkinin canı sıkılır. ona göre birşey söyleyin ben de ne yapacağımı bileyim. ben gel dedimmi gelir, kesin getirebilecekler (kesin ama) de isimlerinin yanına +1 falan yazsın ben de ona göre karar vereyim.
bende bunu beklıyorum ıste ıstanbuldanelmedın bundan oncekı ıkı bulusmayada eşim geldı. bırınde bayan sayısının hıc olmamasından dıgerınde ısımız oldugu ıcın bulusmaya katılamadık,sadece konvoyda vardık
sen egerkı benım kız arkadasım kesın gelır dıyorsan benım eşim zaten her bulusmada var. tek kalmaz merak etme.
ayrıca ben daha gelıcem demedım ama benı gelıcekmısım gıbı lısteye yazan arkadaslarıma tesekkur ederım. boyle bır ıntıba bırakmak sızlerde cok hosuma gttı..
tesekkur ederım
Konu mm_isik tarafından (05/10/2009 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
önceki istanbul buluşmalarda ben istanbulda olmadığım için katılamamıştım, kısmet bu buluşmayaymış.
haydiyin arkadaşlar bakın murat ve ben eşimizi de getiriyoruz. çekinmeyin çok güzel bir aile ortamı oluşturacağız. bayanlar da olursa daha güzel kaynaşırız, muhabbet ortamı daha güzel olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri