Merak etme kurtulmak isteyende yok :P
Merak etme kurtulmak isteyende yok :P
Arkadaşlar küçükçekmece civarı varsa menekşe plajının ordaki otoparkta sabah 09:45 buluşup kahvaltı edelim sonrada cevizlibagdaki buluşma noktasına gideriz beni çaldırın ararım yardım isteyen olursa görüşmek üzere mangalı hazırladım sucuk ve kanat yapmayı düşünüyorum hamakta hazır ama menüye katılmıcam kendimi kısıtlamak istemiyorum istedigim gibi yemek içmek istiyorum ben arkadaşlar bunada saygı gösterirsiniz umarım :) görüşmek ümidiyle herkeze telefonum açık
Arkadaşlar telefonum açık arayabilirsiniz 0505-698-15-72 çagrı atın yada ben sizi arayayım küçükçekmece civarı varsa menekşe plajının orda 09:45 te buluşalım kahvaltı eder cevizlibag buluşma noktasına geçeriz çagrı atın yada ben sizi arayayım görümek üzere hamak mangal ve sucuk kanat :) hazır gibi menüye katılamayacagım kendimi yemek anlamında kısıtlamak istemiyorum umarım bunada saygı gösterirsiniz görüşmek ümidiyle
1-Elmedin ve eşi
2-PLatiNuN
3-siyah_rüzgar (belki +1)
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona
9-emrequzel
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34 ==== +2
arkadaşlar
1-Elmedin ve eşi
2-PLatiNuN
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona
9-emrequzel
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34 ==== +2
arkadaşlar ben eşim ve teyze kızıyla gelecegim ikide yegenim baya kalabalık olcam :)
ya bana yine zorla punto aldıracaksınız tekrardan :D
Saygı gösteririz tabi ki özkan bey ama birlikte yemek yiyemeyeceğiz hep bir arada fotoğrafımız olsun isterdim...Ayrıca kişi sayısını bildirmenize de gerek kalmadı rezervasyon amaçlı istemiştim ama siz mangalınızı kendiz yapacaksanız sorun yok :) Pazar günü görüşmek üzere...
Adem abi benim içimde sen tekrardan punto alacakmışsın gibi bir his var :D :D
İnş Bi aksilik olmaz yaa ..Cok güzel olacagına eminim..O gunu sabırsızlıkla bekliorum..Ama hep inandıgım bişi warıdr bir seyi istediğimde we önceden planladıqımda hep aksiliklerle karsılasmısımdır :(
Maşallah maşallah liste epey kaparmış :) hadi bakalım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz..
Hey maşallah. Dedik size diğer buluşmalarda sayı artar diye. Önemli olan ilk adımı atmak.
önceki istanbul buluşmalarda ben istanbulda olmadığım için katılamamıştım, kısmet bu buluşmayaymış.
haydiyin arkadaşlar bakın murat ve ben eşimizi de getiriyoruz. çekinmeyin çok güzel bir aile ortamı oluşturacağız. bayanlar da olursa daha güzel kaynaşırız, muhabbet ortamı daha güzel olur.
tek korkumuz yağmur yağması oda kısmet artık ne diyelim
O da takdiri ilahi ama yağarsa da çardakta takılırız artık hep birlikte :D
Benıde lısteye ekleyın cevızlıbag bulusma noktası uygun benım ıcın y.bosna'dan gelcegım. yanlız gelırım buyuk ıhtımal
10 günlük hava raporuna göre pazaar günü oldukça güneşli gözüküyor, neşemiz kaybolmasın.
10 Day Weather Forecast for Istanbul, Turkey - weather.com
arkadaşlar unutmayın pazar günü arabalarınızı yıkatıp geleceksiniz. öyle kirli puntolarla göz zevkimizi bozmayalım. pırıl pırıl olsun puntişlerimiz :D
ne demek sizlerin keyfi kaçmasın yeterki biz her zaman araştırırz.
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona
9-emrequzel
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
İsimleri kırmızı renk olanlar henüz cevap vermeyenler diğerleriyse (bi aksilik olmazsa) gelicek olanlardır...
Bravo adem abi ya 10 günlük hava raporunuda buldun yani :D
vay be 6 kişilik iftar buluşmasından sonra 19 kişilik piknik listesi gözlerim yaşardı 19 punto aynı yolda arka arkaya dizilmiş şekilde 2 takım kurar maç bile yaparız tolga sende voleybol topunu iptal et futbol topu getir :D:D:D