arkadaşlar bir mekan buldum polonezköyde dere tesisleri sahibiyle herşeyi hallettik bir tarihi halledemedik![]()
sabah açık büfe
öğlen 1.5 porsiyon karışık ızgara tabağı ( pirzola, köfte,sucuk,kanat,vs) yanıda sigara böreği salata ( mevsim-çoban) içecek toplam fiyat 35 tl
Polonezky - Polonezkoy - stanbul'da Doayla Babaa :::
bizler için güzel derseniz 3 mayıs pazar günü için baskı yapıcam![]()
walla ben çok beğendim serdar abi ben tamam derim
benden tamam abi emeğine sağlık
internetin azizliğne uğradık sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkınca tekrar cvp yazdım pardon![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (14/04/2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
3 mayıs pazar günü iş için isviçreye gidiyoruz vize pasaport vs kuyrugunda canım çıktı pazar isviçrede geçirecez çarşamba döneceğim sadece 1 gün için isviçre alplerinde türk işi ızgara yapılabilirmi bi düşüneyim artık biz başka zaman gelebilirizBu arada pirzola tabağı yiyebildiğin kadardan olan mı bizim bi arkadaş var durmadan 3 kilo pirzola yiyebiliyo yani onu da getirirdim hehe
![]()
arkadaşlar aslında nisan 26 diye düşündüm ama yakın bir tarih olduğu için duyuramayız dedim. herkes olsun isterim kalabalık olalım isterim. o zaman ben ayın 26 sı için konuşuyorum tesis sahibiyle.
arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş benimde çok dikkatimi çekti özellikle Ankara buluşmaları çok kalabalık sanki açık oto pazarı gibi her taraf GP beraberlik çok güzel imrenmiyorum dersem yalan olur helal olsunbizde İstanbul olarak otobanı kapatmamız gerek
en yakın zamanda organizasyon bekliyoruz...
yer ve tarihle ile ilgili yeni bir bşlık açtım lütfen bakınız.
Yer ve tarih netleşmiştir, konuyu diğer başlıktan takip ediniz.
https://forum.grandepuntotr.com/ista...lusmasina.html
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri