Forumda senden başka 42 tane Gökhan var. Hayırlı satışlar![]()
Şu anda grandepuntoda takılı olan 34 GKH 56 özel plaka satılıktır.
Fiyatı:10.000 ytl.Arabayı bi tanıdığa verdim istanbul dışına,satışını vermedim,14 aralıkta askere gidicem,askerden geldikten snr yeni araba alacağım zaman satışını vericem ve plaka boşa çıkıcak,yeni arabama takıcam.istedeğim fiyatı veren olursa plakayı alabilir.ilgilenler olursa aralığın 14 nde kadar cepten bana ulaşabilirler.14 den snr ise sabit numaradan arasınlar,Sinan beyle görüşebilirler.
0533 558 01 60
0212 597 62 62 gökhan erdoğan
"Sorma bana oymağımı,boyumu. Beş bin yıldır millet gibi yaşarım... Deme bana Oğuz, Kayı, Osmanlı.TÜRKÜM, bu ad her unvandan üstündür."
Forumda senden başka 42 tane Gökhan var. Hayırlı satışlar![]()
Fatih abi yine 1 numarasın.
Gökhan bey umarım alıcı bulursunuz. Şimdiden hayırlı tezkereler.
10.000ytl'ye plakamı olur?
2008 fire active üzerine 10.000 ytl ile dizel bravo alırım herhalde...
Neyse hayırlı satışlar...
Gazete ilanındaki cep telefonu numarası satışlarına döndü bu olay da. Böyle bir parayı benim fikrim bu forumdan kimse vermez. Böyle bir plakayı alan adamın adı Gökhan olacak. Arabası da lamborgini felan olacak bir ihtimal...
oncelıkle hayırlı satıslar dıyelım.ama soyle bır durum var, cok zor bulunabılecek bır plaka degıl.sonucta ortasının GKH olması yeterlı olacaktır.hanı 34 GKH 34 olsa bıraz, 34 GS 1905 yada 34 FB 1907 olsa, kesınlıkle deger.ama en son gordugumde 34 FB 1907 bır ferrarıde takılıydı.
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
ozel plaka fiyatlari boyle arkadaslar sasiracak bi durum yok...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
arkadaşlar zaten 34 gkh dolu,boşta plaka yok.bu plakaları alırken 3 milyar gibi para istiyorlar oda boşta varsa tabii,bnde keyfe keder satıyorum.veren olsada olur olmasada,veren olmassa bi ömür aynı plakayı kullanırım....
"Sorma bana oymağımı,boyumu. Beş bin yıldır millet gibi yaşarım... Deme bana Oğuz, Kayı, Osmanlı.TÜRKÜM, bu ad her unvandan üstündür."
Valla bana göre çok acayip bi durum. Gkh olsa ne olur EZ olsa ne olu veyahut bilmemne olsa. İlginç ..... Benimkide TC plaka ama özel bir çaba sarfetmedim. Aldığım yer elimizde TC var istermisin dediler. Üstüne para falanda istemediler. Bende olsun dedim.
Hayrlı olsun ne diyeyim![]()
benim aracın plakada 06 ZEH 81 kaç para ederzehralar için
![]()
mcz...sadece bana uyar sanırım...![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
benimkide AP abdullah varsa helalinden 100.000 ytl ye satarım o da sadece forum üyelerine...asgari ücret 500 ytl GKH plaka 10.000 ytl vallahi ne güzel ülkem be![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
FRT'den de 99 tane var ama açıkta olduğu sürece en fazla 1000 ytl'ye tedarik edilebilir.
Ben Puntoyu aldığımda açıkta FRT plaka vardı,Beyoğlu trafiğe kayıtlı,600 ytl para istemişlerdi,tabi bende almamıştım.
bence 10 ytl ye arka cama gökhan yazdır![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri