arkadaşlar pardon ama bu paraları kime veriyorsunuz? polise mi? Eğer öyleyse ne hakları var bu paraları almaya anlamış değilim. sanki babalarının malı mı bu plakalar.
"Sorma bana oymağımı,boyumu. Beş bin yıldır millet gibi yaşarım... Deme bana Oğuz, Kayı, Osmanlı.TÜRKÜM, bu ad her unvandan üstündür."
arkadaslar bende dahıl olmak uzere, Gokhan'ın ustune bıraz fazla gıdıyoruz sanırım.sonucta bu bır hata degıldır.her seyın bır bedelı vardır.bu da Gokhan'ın gozundekı bedelı.almak ısteyen alır, almak ıstemeyen almaz...
* İlanla ilgilenmiyorsanız gereksiz yorum yapmayınız, tartışmalara mahal vermeyiniz.
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...-okuyunuz.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
bende anlamiyorum ki bunu yazmis istedigi fiyati alan alir almayan almaz.sanki zorla mi sattiriyor allah allah istiyorsa 100 milyar der arkadaslar mal onun degil mi alici olarak sizin gozunuz acik olucak almiyacaksiniz o zaman...kaldi ki gkh plaka bitmis ve ozel plaka fiyatlari bu bu buraya bole soyle yazmak cok yanlis bence...peygamber sabri varmis wala gokhanda helal olsun![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Konu dışına çıkılmıştır.
Plakayı almak isteyenler ve plaka hakkında bilgi almak isteyenler, lütfen konuyu acan arkadasla PM (özel mesaj) kullanarak irtibata gecebilirler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri