arkadaşım inşallah aradığını bulursun benim bu konuda bi tespitim var bilmem diğer grandePunto kullanıcıları nası düşünüyor
bazı arkadaşlar netten veya çevresinde bakıp bulduğu sorunlu veya çeşitli yerlerine usta eli değmiş araçları burada resimlerini veya ilanlarını koyarak işte; "19 milyara bu nasıl" - "20 milyara dynamik full temiz dizel nasıl alayammı" diye fikir soruyorlar ... buraya kadar sorun yok sorun aracın özelliklerine göre fiyatının çok düşük olması ve temiz veya abartılı şekilde; "bir şeyi yok - adamın paraya ihtiyacı varmış" falan gibi piyasayı şaşırtacak veya araç arayan arkadaşları yanılgıya düşürmelerinin yanısıra Satmayı düşünen arkadaşlarıda zor durumda bırakıyorlar ...
Kısacası Asılsız haberler veya nadir raslanacak piyasanın altında değer biçilmiş sorunlu araçların "hiç sorunu yok" diyerek GP kullanıcılarının, araçlarının değerinin düştüğünü tokat gibi suratlarına vurmalarına içerliyorum Şahsen bu tür mesajlara gereken cvp ları vermenizi temmenni ediyorum...
Sonuçta bu ortamda paylaşan insanlarının GP si var ve arçlarınız değerlerinizdir bunların piyasıyla bu tür oynanmasına izin vermeyin arkadaşlar ...
21bin e aldığım aracım bir ay geçmedi aynısını 19bine bulduğunu ve "aliiimmi" diye soran arkadaşlardan nefret eder oldum...
Sözüm :Ulaş Hakan arkadaşıma değil tabiki .. inşallah aradığın özellikte araç bulursun arkadaşım ...
Sözüm GP kullanıcılarına Lütfen Biraz duyarlı olun...
Yer imleri