Arkadaşlar montaj olayına malesef giremiyorum anlayışla karşılayacağınızı umuyrum sadece acil ihtiyaç vede istekleri getirebilirim.. Basit ürünler hariç
İsteyebileceğiniz ve de montajı kolay ürünler
Chrom anten
Xenon sadece farlar için h4 6000k 8000k montaj dahil , sisler uzun sürdüğünden dolayı sisleri montajını gerçekleştiremem. ama isteyen olursa getirirm.
Farlara ,parklara,sinyallere ,iç aydınlatmaya beyaz lamba. montaj dahil
Gp logolu ayak dayama. Aşağıdaki lnke tıkalyarak görebilirsiniz ayak dayamayı
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...kemal-oto.html
Eşik çıtası .montaj dahil Alttaki linke tıklayarak eşik çıtası chrome görebilirsiniz..
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...ji-%3D%3D.html
Bor power motor / şanzıman katkısı
Kolçak , kol dayama
ve zaman almayıcı bir kaç istediğiniz malzemeyi daha montaj yapabilirim .
Montaj yapamayacağım malzemeleride isteğinize bağlı olarak getirebilirim..
İsteyenler istedikleri malzemeyi yazabilirler ürünlerimiz nakittir lütfen orada kredi kartı vermeye kalkmayın
Ayak dayama gp logolu: 15 ytl
Pedal seti : 25 ytl aşağıdaki linke tıklayarak 1. msj alttaki resimde pedal görünümü
Aşağıdaki linkte gördüğünüzün pedal setinin aynısının kırmızı çizgileri olanıda var
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...ji-%3D%3D.html
Eşik çıtası : 25 ytl
H1 beyaz sis ampul :40 ytl
Anten chrome çeşitleri : 10 ytl
Kol dayama : 35 ytl
Bor power : 45 ytl
--------------------------------------------------------------------------------
H4 Xenon 2 yıl tam garanti (ampul + balast)
montaj hariç nakit 290 ytl sadece o günlük !!
--------------------------------------------------------------------------------
H1 Xenon 2 yıl tam garanti (sisler için) (balast + ampul garanti) (8000k / 6000k)
montaj hariç nakit 190 ytl sadece o günlük !!
---------------------------------------------------------------------------------
Diğer ürünler için fiyat sorabilirsiniz arabaya sığabilecek ürünleri getirebilirim![]()
Konu femoli tarafından (17/04/2008 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
mehmet bana ayak dayama ile pedal seti getirebilirsen sevinirim.
valla helal olsun hızmette sınır tanımıyon kardesım..![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Mehmet çok güzel düşünmüşsün. Çok çok teşekkür ederiz.
Ben eşik çıtası, pedal dayama ve sisler için mümkünse beyaz lamba rica edeceğim. Farlar Xenon, sisler sarı kaldı. rica edeceğim. Eşik çıtası bizim 5 kapılar için de oluyor değil mi?
Bunların maliyeti nedir?
Bir de ayrıca Angelli far ne kadar? Benden çıkacakları alacağını biliyorum. Onun karartılmış olmayanı, sadece angellesi mümkün mü ve nasıl durur acaba?
Başını çok ağrıtmadım umarım
Sevgiler
Not: Sislere Xenon uzun sürüyor demişsin, sonradan gördüm, beyaz lamba takmak da uzun sürüyorsa hiç zora sokmayayım seni.
Konu serotizm tarafından (16/04/2008 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
Yaw olm eğlenmeye mi gidiyosun montaja mıKeyfini çıkaramayan yine bi tek sen olucaksın anlaşıldı walla sen adam olman
![]()
sislere beyaz takmak kolay ben kendim taktım mtec H1 aracın burnunu biraz kaldırmak gerekiyor ben kaldırıma çıkartıp burnu biraz öne aldım ve altına girip taktım farı tutan yaylar biraz can sıkıcı ama takarsınız tahminimce![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Böyle bir uygulama yaptığınız için çok teşekkürler
Bana GP logolu ayak dayama getirebilirmisiniz
Pedal setinin de fiyatını belirtirseniz,sipariş verebilirim.
Ohh Mehmet yandın sen, buluşmayı non-stop 2 gün yapalım bari, Rock'n Coke misali![]()
Arkadaşlar bir ton yazmıştım ama site kapandığı için hepsi boşa gitti
Özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum:
Gelen talepler doğrultusunda ürünlerin montajını malesef yapamayacağım, sadece ufak tefekler hariç (ampul, anten, kapı eşik çıtası felan ) yapabilirim.
Çünkü bütün istekleri yapmaya kalkarsam zaten yorgun bu bedengeri dönemez anlayışla karşılayacağınızı umuyorum .
İstekler
doğu
1 Ayak dayama
1 Pedal seti
serotizm
1 pedal
1 tk beyaz sis ampulu (montaj yaparım )
Jkn20
1 adet ayak dayama
1 adet pedal seti
Kırmızı yazılanlar kesin olarak getireceklerimdir
Konu femoli tarafından (16/04/2008 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.
Birde fiyat öğrenebilirmiyim?
Ben üstümde pek para taşımayı sevmem kötü tecrübelerim oldu..
fiyatları yukarıya yazdım o güne ait şok indirimler olsun diye fiyatlarda oynama yaptım![]()
Mehmet abi stand açıcakmış
ayrıca aldığım başka bir duyuma göre kamyonla geliyomuş haberiniz olsun
not:şaka tabi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mehmet çok teşekkürler.
Benim ayak dayama ile pedal setini iptal edelim mi? Kararsız kaldım, kusura bakma ama hanım pedalların metal olmasına pek sıcak bakmadıO olmayınca ayak dayama da hoş gözükmez gibi geldi...
Dert oldum başına ama...
Siparişlerim geçerlidir
Teşekkürler
İstekler ürünler
doğu
1 Ayak dayama
1 Pedal seti
serotizm
1 Eşik çıtası
1 tk beyaz sis ampulu (montaj yaparım )
Jkn20
1 adet ayak dayama
1 adet pedal seti
Kırmızı yazılanlar kesin olarak getireceklerimdir
Konu femoli tarafından (16/04/2008 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
pedal değilll
eşik çıtası ile sis ampülü.
bir de bizimkiler neden kesin değil? Valla istiyorum onları, bir daha karar değiştirmeyeceğim.
mehmet bey banada bi xenon lazım onuda yazarmısınız listeye![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri