Siparişlerim geçerlidir
Teşekkürler
Siparişlerim geçerlidir
Teşekkürler
pedal değilll
eşik çıtası ile sis ampülü.
bir de bizimkiler neden kesin değil? Valla istiyorum onları, bir daha karar değiştirmeyeceğim.
mehmet bey banada bi xenon lazım onuda yazarmısınız listeye![]()
Merhaba daha önceden sorduğum ürünleri almak isterim Buluşmaya sizde geliyormuşsunuz ve yanınızda getirebileceğinizi söylemişsiniz.Bu ürünleri geldiğinizde sizden teslim almak isterim.Pazar görüşmek üzere
Cem ŞAY (oceans)
Ayak dayama gp logolu: 15 ytl
Bor power : 45 ytl(Motor için olanı)
abi bende pedal seti ve ayak dayama istiyorum.kesin listeye ekleyebilirsin![]()
mehmet benimkide kesin birde new orleans mavisine uygun güzel bir anten varsa elinde onuda eklermisin.
Mehmet, sen iyisimi ayak dayamalardan elinde mevcut ise biraz fazlalık getir zaten fazlada yer kaplamaz alıcı muhakkak çıkar, belki bende bir adet alabilirim.
bencede. ufak malzemelerden sana yük olmayacaklarını getirirsen hiç bu linkle bakmayıp almak isteyenler çıkacaktır
kesinlikle.. varsa abarth logo.. akrep dizayn.. depraj ayak dayama..
direksiyon kılıfı..Ferrari tarzı kırmızı sportif paspas.. vb..
Bencede çok mantıklı alanı kıskanıp kendinede alan olacaktır![]()
![]()
![]()
Yok arkadaşlar stand açmaya gelmiyorum ne yaptınızufak tefek bişiler getiririmde paspas direksiyon kılıfı felan zor..
bakarız yinede ufak tefek getirim bişiler . ekstra bir istek olursa diye topici açtım ...
ben fikrimi söyledimbence fazla mutlaka getir. kesinlikle alınacaktır liste dşında
![]()
mehmet merhaba,ne oldu iyileşebildin mi?ilaçları aldın mı?bak bu kadar yoğun tempo direncini düşürüyor ona görebu arada benim birkaç sipariş vardı krom olanlar.onlarda son durum nedir?
femoLi şuan sıcacık yatağında mışıL mışıL uyuyor : )
yarın buLuşmaya gidecek enerji topLuyor
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ayak dayama ve pedal seti aldım. Öncelikle getirdiğin için teşekkürler
ayak dayamaya keşke vidada getirseydin. Birde orayı delerken vida için altından tesisat, kablo vs geçiyor mu bilen varmı? Delmeyelim yanlışlıkla bişileri
Pedal setleri maalesef olmuyor, vidayla gelmek gerekiyor![]()
Öncelikle günaydındaha yeni kalkabiliyorum
pedal setleri delmaden olmaz pedalın vidalarını çıkarıp pedalın üstüne oturtuyorsunuz delik yerlerinden delip civatalayacaksınız daha önceki konulardada bahsetmiştim sıkıştırma ayaklarını kullanırsanız çıkma şansı yüksek en uzun ömürlüsü delip civatalamak .
Ayak dayamada kullana bildiğiniz en ufak civatayı takacaksınız ama kesinlikle delmeyeceksiniz halıya tutturacaksınız ağırlık çekmiyeceği için sağlam olacaktır kesinlikle ayak dayamanın yerini delmeyin sadece ufak civata ile halıya tutturun sağlam olacaktır![]()
kımse yalnıs anlamasın, kımseyı kırmak ıstemem ama bu sıteye yenı uye olmus bırı bu msjları gorunce , burası tıcarı amaclı kurulan bı sıtemı demez mı ? ? ? kımse bozulmasın...
gücü tecrübe kontrol eder...
haklısın cüneyt öyle anlaşılabilir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri