Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Ederi kadar paraya alınık punto arıyorum

ONUR HAN
    ritimsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    CBV
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sattığın aracının özelliklerini modelini vs yazarmısın sevgili kardeşim allah aşkına.. Ve kaça sattın???

Sana diyorum kardeşim 18 e harika bir punto var alalım sana onu.... 17 ye bağlarız onu..
    2008 fire active 23000 km de sattım. tek bir çizik bile yoktu. hakkaten sıfırdan farksızdı! 2009 da 18000 ne sattım hocam.
    bir yaşında sıfır gibi araba sattım!
    3-4 yaşında ve sadece artı olarak dizel bir araç arıyorum. ama cidden yok!

size özel msj da attım! söylediğiniz araca ciddi alıcıyım! cevap verirseniz sevinirim.

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

limitiniz ne onu yazarsanız ona göre teklif verebilir arkadaslar

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı ritimsiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 fire active 23000 km de sattım. tek bir çizik bile yoktu. hakkaten sıfırdan farksızdı! 2009 da 18000 ne sattım hocam.
    bir yaşında sıfır gibi araba sattım!
    3-4 yaşında ve sadece artı olarak dizel bir araç arıyorum. ama cidden yok!

size özel msj da attım! söylediğiniz araca ciddi alıcıyım! cevap verirseniz sevinirim.
    Evet araç 2008 GP dynamic 18000 TL... hemde 45000 kmde.... Bir arkadaşa bakıcaktık ve baktım ama alamadık... Sebebi;
    -Araç 2008 dynamic 1.3 75hp dizel
    -Gökyüzü mavisi bir araç(renginin ismini unuttum)
    -Ön tampon boyalıymmış ilanda yazan
    -boya koruma ve pasta cila yeni yapılmış
    -vs. vs. vs.

Daha sonra ben bu arabayı buldum gittim konuştum pazarlık yaptım plakasını aldım gittim Çorlu Haliç otodaki servis danışmanı arkadaşıma bak bakalım plaka neler söylüyecek.. Ben bu ilana baktığımda ve plaka sorgusu yaptırdığımda tarih 01 haziran 2010.. DİKKAT bundan sonra yazacaklarımı dikkatle okuyun; plaka açıklamaları açıldı, ön tampon değişmiş sağ ve sol çamurluklar değişmiş salıncaklar rotlar rotiller radyatör falan fistan değişmiş ve en can alıcı noktada 08 ekim 2009 da en son araç 90000 bakıma gelmiş.. Neeee 90.000 mi dedim evet orçun ne oldu ki dedi? Eee dedim aracı ben gördüm araç 45.000 km deydi.. Tamam anladım dedim ve çıktım.. Bu araç her ay 1000 km yapsa ekim 2009 dan haziran 2010'a kadar 8000 yapar ıvır zıvırla bu araç ben sahibiyle pazarlık yapmaya gittiğimde 100.000 KM'yi devirmiş olması lazım ama ilanda ve benim gördüğüm 45.000 KMde artı önden kazalı..

Sana neden bu ilan örneğini verdim kardeşim hani diyorsun ya puntolarınıza çok para istiyorsunuz çok pahallı satıyorsunuz ucuz puntoların ufakta olsa belki problemi vardır. Haa belki araba gıcır gıcırdır ama sahibinin ihtiyacı vardır orasını bilemem.. Ama 1.4 fire araçlarla diğerlerini karıştırmamanı öneririm Araba aradığımız arkadaşıma tekirdağdan 2000 KMde 2010 model beyaz 1.4 8 V fire motor araç aldık kaça? 23.000 TL'ye neden bukadar ucuz resmen sahibi söyledi ben bu aracın yolda bukadar zayıf kalacağını ve çok yakacağını bilseydim almazdım gençler dedi ve aldık geldik.. Yani herkez aracını ederinde alıp satıyor.. Forumdan bir arkadaşımız 2006 90 lık dizel puntosunu 21.750 isteyerek satışa çıkardı 21.000 e sattı. Fiyat normalmi çokmu? Bence normal. İyi fiyata vermiş...
    Hayırlı günler sevgiler ve saygılar....
    Konu WiSTaRiA tarafından (26/07/2010 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

benim aracım pahalı çünkü benden daha temiz..
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

ONUR HAN
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    CBV

18000 tl ye temiz araç demiştiniz ya neyse... canınız saolsun.. hepinizin ilgisine teşekkürler... iyi forumlar...

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Araç sahibine göre temizdi.. Sana örnek olması için yazdım kardeşim. İyi forumlar...

Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

Evet Orçun bey'inde yazdığı gibi fiyatı düşük araçlarda mutlaka birşey çıkıyor. O yüzden gerçekten temiz araçlara ederi ne ise verilmeli bencede, çünkü araç gerçekten temizse o parayı da hakediyordur. Benimde naçizane düşüncem araç alırken kar edilmez binerken kar edilir... Alırken temiz araca fazladan vereceğin bin veya ikibin tl' yi sorunsuz bir şekilde aracına binerken amorti edeceksin zaten...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Alıntı effect1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Orçun bey'inde yazdığı gibi fiyatı düşük araçlarda mutlaka birşey çıkıyor. O yüzden gerçekten temiz araçlara ederi ne ise verilmeli bencede, çünkü araç gerçekten temizse o parayı da hakediyordur. Benimde naçizane düşüncem araç alırken kar edilmez binerken kar edilir... Alırken temiz araca fazladan vereceğin bin veya ikibin tl' yi sorunsuz bir şekilde aracına binerken amorti edeceksin zaten...
    +1
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

10. Bu mesajı için 2 kişi krakercocuk'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

evet canı gönülden katılıyorum.. Sorunsuz araca 1-2 lira fazla vermek daha iyidir ucuz araç alıp masraf yapmaktansa...

12. Bu mesajı için 2 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

deniz cesur
    coolsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    48VN237
    Edilen teşekkür: 24

onurhan,ben bu konu ile ilgili yazan tüm arkadaşlarıma katılıyorum, alacağın araca bir 5-10 yıl kullanmayı düşünüyorsan yada tabiri caiz biniciysen 2 lira fazla ver temiz al.ben alırken öyle aldım.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Fiyat konusunda limitimiz var ise araç ararkende aşırı derecede seçici olmamak gerekiyor bence.Öyle kişiler varki ben boya istemem, modeli yüksek olsun, lastikler yeni olsun ama aracada misal 19000-TL veririm...Bu tür diyaloglar çok yaşanıyor malesef.Günümüzde boyasız ve orjinalliğini yitirmemiş araç bulmak çok zor.Buna göre en az ziyanla bu işten kurtulmak en iyisi, mesela birkaç parçada (tavan hariç) boya var ise de değişen olmaması ve boyanın iç kısımlarda olmaması bence makul.Mükemmellik arıyor iseniz kesenin ağzını açacaksınız.Kesenin ağzını açarakta iyi araç bulamıyorsanız en iyi puanı alan araca sarılacaksınız.Alacağınız araç dizel ise kaportadan ziyade motor sağlığına ağırlık vermek en doğrusu.

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Şimdi herkez kendi açısından haklı. Ancak okuyunca bende bişeyler yazmak istedim.
    Beni tanıyanlar tanır. Bu forumun kuruluşunda da çok emeğimiz geçmiştir. Neyse konu bu değil. Benimde zamanında 2006 Model Starjet dynamic 95 HP 5 kapılı bir aracım vardı.
    Aracı 2006 Nisanda aldım ve 2009 Şubat ayında (neredeyse 3 yaşında ve 2010 nisan ayına kadar uzatılmış garanti ile) yine forumdan ankarada ki Tuncay arkadaşa 18.700 ye verdim. Araç 29300 km deydi ve temizliği konusunda buradaki eskiler beni bilirler hiç bir problem yoktu. Aracın içi daha yeni aldığım günkü gibiydi. Tuncay arkadaşta hala foruma giriyor ise oda doğrulayabilir. Şimdi ben Tekirdağlı hemşehrime(bende Malkara lıyım) 23.000 fiyat çoktur diyorum. Ben aracı 2006 senesinde zaten 23.150 tl ye almıştım (0 km) yani araç 4 yaş yaşlanacak ama hiç değer kaybetmeyecek. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Ayrıca aracınız 3 kapı. Benim aacımda emin olun benim için çok değerli idi. Ama birde gerçekler var.
    Herkeze selamlar.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı ORACLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi herkez kendi açısından haklı. Ancak okuyunca bende bişeyler yazmak istedim.
    Beni tanıyanlar tanır. Bu forumun kuruluşunda da çok emeğimiz geçmiştir. Neyse konu bu değil. Benimde zamanında 2006 Model Starjet dynamic 95 HP 5 kapılı bir aracım vardı.
    Aracı 2006 Nisanda aldım ve 2009 Şubat ayında (neredeyse 3 yaşında ve 2010 nisan ayına kadar uzatılmış garanti ile) yine forumdan ankarada ki Tuncay arkadaşa 18.700 ye verdim. Araç 29300 km deydi ve temizliği konusunda buradaki eskiler beni bilirler hiç bir problem yoktu. Aracın içi daha yeni aldığım günkü gibiydi. Tuncay arkadaşta hala foruma giriyor ise oda doğrulayabilir. Şimdi ben Tekirdağlı hemşehrime(bende Malkara lıyım) 23.000 fiyat çoktur diyorum. Ben aracı 2006 senesinde zaten 23.150 tl ye almıştım (0 km) yani araç 4 yaş yaşlanacak ama hiç değer kaybetmeyecek. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Ayrıca aracınız 3 kapı. Benim aacımda emin olun benim için çok değerli idi. Ama birde gerçekler var.
    Herkeze selamlar.
    Cevap tamamen burada gizli nasıl oluyorda 20000-25000 aralığında alınan araçlar aradan 3-4 yıl geçmesine rağmen değer yitireceğine koruyor.Israrla altını çiziyorum kesinlikle karalama gibi bir amacım yok halen punto alma ısrarım da sürüyor ancak bu fiyatlarla

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Arkadaşlar bunlar boş tartışmalar.. Uzatmaya gerek yok. Kimi aracına 16.000tl ister kimi 25.000tl. Ama unutmayalım her zaman fiyatı satıcı değil alıcı belirler

ONUR HAN
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    CBV

katılıyorum fiyatı alıcı belirler. active 25000 tl verenlerede saygılar!! ama ben artık fiesta bakıorum! zaten en fazla 1 yıl kullanırım!!! )

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Hayırlı olsun....

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Alıntı ritimsiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ben artık fiesta bakıorum! zaten en fazla 1 yıl kullanırım!!! )
    + olarak benim aracıma bakmanızıda öneririm. ( Benim aracı al anlamında değil , C3'lere bak anlamında )

2005 Model Citroën C3 1,4 HDI SX 92 HP 16V - 88,256 km aracım var.

Fiestaya göre artısı performansı ve donanımı.

18,000 TL bütçeniz varsa temiz bir C3 rahatlıkla bulabilirsiniz.

Aracımda bu ; Citroën / C3 / SX 1.4 HDI 16V / Karadenizli C3 sahibinden.com'da

Forumdan arkadaşsınız , size gerçeği söyleyeyim.

Aslında araç almak için eylül - ekim ayını bekleyecektim ama uzun yola gitmem gerekiyordu bir tercih yapmak zorunda kaldım. Her neyse ..

Aracımı 16,500 TL'ye aldım. Değişeni yok bir kaç yerinde lokal boya var. Araca yaptığım masraflar iç - dış temizlik cila falan. Birde klimaya giden bir hortum vardı yanılmıyorsam o hortum çatlaktı onuda babam yaptırdı ilaçlı klima gazı dolduruldu. Aldıktan bir kaç gün sonra arka 2 lastik balon yaptı onlar değişti. Kısacası araç bana 17,500 TL'ye patladı.

Ben aracımı Peugeot 406 ile takas etmek istiyorum satma amacım bu. Araçta rahatsız olduğum tek nokta var arka diz mesafesi oldukça kısıtlı. Puntoyla karşılaştıracak olursak Puntonun diz mesafesi fena değil bagaj 275 litre. C3'ün diz mesafesi az bagaj 305 litre.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12