Alıntı ORACLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi herkez kendi açısından haklı. Ancak okuyunca bende bişeyler yazmak istedim.
Beni tanıyanlar tanır. Bu forumun kuruluşunda da çok emeğimiz geçmiştir. Neyse konu bu değil. Benimde zamanında 2006 Model Starjet dynamic 95 HP 5 kapılı bir aracım vardı.
Aracı 2006 Nisanda aldım ve 2009 Şubat ayında (neredeyse 3 yaşında ve 2010 nisan ayına kadar uzatılmış garanti ile) yine forumdan ankarada ki Tuncay arkadaşa 18.700 ye verdim. Araç 29300 km deydi ve temizliği konusunda buradaki eskiler beni bilirler hiç bir problem yoktu. Aracın içi daha yeni aldığım günkü gibiydi. Tuncay arkadaşta hala foruma giriyor ise oda doğrulayabilir. Şimdi ben Tekirdağlı hemşehrime(bende Malkara lıyım) 23.000 fiyat çoktur diyorum. Ben aracı 2006 senesinde zaten 23.150 tl ye almıştım (0 km) yani araç 4 yaş yaşlanacak ama hiç değer kaybetmeyecek. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Ayrıca aracınız 3 kapı. Benim aacımda emin olun benim için çok değerli idi. Ama birde gerçekler var.
Herkeze selamlar.
Cevap tamamen burada gizli nasıl oluyorda 20000-25000 aralığında alınan araçlar aradan 3-4 yıl geçmesine rağmen değer yitireceğine koruyor.Israrla altını çiziyorum kesinlikle karalama gibi bir amacım yok halen punto alma ısrarım da sürüyor ancak bu fiyatlarla