Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
onemli olan sizin memnun olmanız zaten, android kullanmadım ama bıkac sene win kullandım, samsung'u bilmiyorum ama eskiden bu işlerin piri htc idi parası olanda htc alırdı ama bu ful kapasitiv ekran muhabbeti htc yi epey sarstı, android ile iyi isler çıkarır ılerde ama yazılım ve uygulama konusunda iphone epey mesafe katetti, yinede alternatiflerin olması iyi, rekabet iyidir
Teşekkürler, HTC daha iyi diye duyuyorum ama tam test etmedim. Samsung'u ucuza bulunca kaçırmadım bir de bir çok sorunun halledilebildiğini duymuştum. Şu anda 3 gün şarjı gidiyor. Ev arkadaşımda ve kız arkadaşımda 3gs 16 gb var. 2. günü göremiyorlar. Yazılım en az iPhone kadar var. Seçenek olarak daha çok seçenek var. Ben şu anda Android 1.6 kullandığım halde iPhone'dan az özelliği yok. Android 2.1 ve 2.2 kullananlar uçmuş durumda direk rakip olarak iPhone 4'ü 5'i bekliyorlar Android de başarılı olduğu için yeni işletim sisteminin gücü ile de fiyatları abarttı bakalım ucuz bulursa daha güçlü olanlarından alıp 2.1 ve 2.2 yi kullanacağım.

Windows Mobile'ı kişisel 5 sene kadar kullandım. 3-4 senedir kişisel olarak elime bile almıyorum. Çünkü iPhone veya Simbian'ın kullanılabilirliği çok daha iyi. 3 Windows Mobile'a yazılım geliştiren bir firmada çalıştığım için bir çok teknik bilgiye de sahip oldum. Kısaca normal kullanıcılar için hiç iyi bir seçim değil endustriyel kullanım açısından da en iyi seçenek.