Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Alınık I Phone 3GS 16 gb beyaz

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Bende Çakma aypon var ( Iphone biliyok ) şarjı iki gün gidiyo... ( 250 lira )
    Artık Fiorinolu

ismail hakkı çakır
    issmix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 BA 270
    Edilen teşekkür: 7

Femoli Abi biraz daha sabır et! 1 ay falan... 4g çıkıcak ozman hem 3gs in fiyatı düşücek. bu arada htc hd2 güzel telefon işlemcisi fln güzel. ama iphone killer olabilicek kapasitede değil. 3gs geçen sene yazın çıkan bi model olmasına rağmen bu sene daha taze çıkan bi modelle karşılaştırılıp yinede arada kalınıosa bence iphone a rakip yok demektir. 4g çıkınca htc yada samsung nokia vs. gibi modeller ne yapıcak görücez Femoli Abim güzel bi seçim yapmışsın. Ama tavsiyem biraz daha beklemen... (Bu arada yinede bakmak istersen HD2 mini çıktı. özellikler aynı boyut iphone kadar yada daha küçük.. Boyutunu görmek istersen bi kaç telefonla karşılaştırma yapmışlar burdan bakabilirsin YouTube - HTC Desire Vs iPhone - HTC HD Mini - HTC Legend - HTC HD2 )

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

4G ancak ağustos sonunda gelir türkiyeye gelmedende 3gs fiyatı düşmez.

geldikten sonrada kayda değer düşüş beklemeyin 3G de gördük durumu...

şuan 2.el 3gs almak mantıklı bence...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

iphone kullanıp da eksik yönlerini kıyasladıgınız zaman iphoneden uzak durmanızı tavsiyeederim 2 sene sonra pil ömrü dolunca ne yapacaksınız arabaya bağlayıp usb den navigasyon olarak kullanırsınız artıkın. Bilindiği üzere apple bu telefonu tüketimi arttırmak için çıkarttı nasıl pil takılacak içine montajı açması kapaması çok zor. Telefona zarar vermeden de imkansız görünüyor.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Valla yorumlar çok güzel benim bir arkdaşta 4 g çıkana kadar bekle diyor ama onu bekle bunu bekle ömür bitiyor da ne yapayım bende bunladım hd2 lere mükemmel diyor ama şarz süresi çok kısıtlı olur olmadık yerde biterse kırarım diye korkuyorum

Olmadı biraz bekleyeceğim ama düşeşe uygun bulursamda kaçırmayacağım 3gs felan idare edeceğiz artık

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

femoli 3gs lerin de şarjı öyle aman aman değil büyük ekran telefonda uzun giden şarj süresi arama bende araç kiti var araçta şarj ediyorum evde telefon sürekli şarjda yani hiç bitiremedim öyle kolay kolay bitmez dikkatli kullan iphone veya htc hd2hangisini alırsan al güle güle kullan. Diğer telefonlar traş hiç bulaşma.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

3gs kafayı taktım kötüde olsa iyide alıp kullanacam artık

Suat Ahmet
    cpeloo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

bugune kadar kullandığım en iyi telefon e72, ondan daha iyi olan telefonda e66 (tek gecerim alıpta satmaya kıyamadığım tek makinam) ve şu karara vardım dokunmatik ekranlı telefonlar sadece içinde bulunduğumuz dönemlerin modası....ne varsa tuşlularda var...Iphonun bana hitap etmediğini aldıktan 4 ay sonra farkettim...ve sattım (2. el eğeri çok iyi bi telefon o kadar)...
    Konu cpeloo tarafından (08/05/2010 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

sonunda i phone mu aldim artik aksamlarida nadirende olsa buradayim 3gs 32gb beyaz fiyat olarakta baya uyguna geldi . İnternet hizi bilgisayarimdanda iyi diyebilirim yuklemeler harika. sarj olayi pek hosuma gitmedi okadar .yanliz durup dururken faturasiz hattan hic netebaglanmadigim halde kendi kendine kontor dusuyor nedenini bilenvarmidir bir yerimi kapamam gerekiyor..

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Kız arkadaşım Iphone 3G kullanıyordu, o da beyaz iPhone 3GS 16gb'a geçti. 1650 TL ye aldı Ocak ayında.
    Ben de o tarihte 3 aylık garantili 2. el Samsung Galaxy Android aldım 450 TL ye.
    Güncelledim tüm yazılımları kurdum, 3GS le değişmem
    aklında olsun

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonunda i phone mu aldim artik aksamlarida nadirende olsa buradayim 3gs 32gb beyaz fiyat olarakta baya uyguna geldi . İnternet hizi bilgisayarimdanda iyi diyebilirim yuklemeler harika. sarj olayi pek hosuma gitmedi okadar .yanliz durup dururken faturasiz hattan hic netebaglanmadigim halde kendi kendine kontor dusuyor nedenini bilenvarmidir bir yerimi kapamam gerekiyor..
    mail adresini sil, anında bildirimi kapat. hala gidiyosa Ayarlar->Genel->Ağ->Hücresel Veri Ağı

orda APN Kullanıcı adı ve parolaya kafadan bişeyler yaz gitmez. girmek istersende giremezsin tekar düzeltmen lazım bunları.

JB yaptıysan(ki yapmadıysan yap) sbsettings yükle. saatin orayı soldan sağa kaydırınca bi menü açılır ordan EDGEi ve 3Gyi kapat. yalnız bu durumda da benim gidiyodu bende çok az. dediğim yerdeki ayarları değiştirmek garanti.

interneti kullanmak istersen paket al, paketsiz kullanım çoook pahalıya geliyo. türkcellde 100mb 10tl
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Kullanıcı adı ve parolayı salladım bakalım bir deneyelim dünden beridir biraz internet biraz kendi 18 tl harcamış

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcı adı ve parolayı salladım bakalım bir deneyelim dünden beridir biraz internet biraz kendi 18 tl harcamış
    Ozan yazmış, uygulamışsın zaten ama sadece kullanıcı adı veya parolasına bir harf koyman yeterli.
    Yine Ozan'ın dediği gibi internet paketi almanı öneririm. Hatta akıllı bir cihaz kullananlarda olması gerekiyor bence çünkü telefondan çok bu özellikleri kullanılıyor genelde.
    Android'De APN'i etkisiz hale getiren veya aktif getiren kısayol atabiliyoruz, iPhone'da da vardır bu tarzda küçük bir yazılım

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

htc iyi makina ama is yazılımda bitiyor dolayısıyla su haliyle iphone kullanıcılarını tatmin edemez diye düşünüyorum, iphone aldıktan sonra mobil cihazlar forumlarından elimi ayağımı kestim iyi is çıkarmış sitiv tebrik ederim kendisini

batarya süresini eleştiren arkadaslar chip deki incelemeyi okuyabilirler, batarya süresiyle ilgili puanlamalarda birinci olmuş

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc iyi makina ama is yazılımda bitiyor dolayısıyla su haliyle iphone kullanıcılarını tatmin edemez diye düşünüyorum, iphone aldıktan sonra mobil cihazlar forumlarından elimi ayağımı kestim iyi is çıkarmış sitiv tebrik ederim kendisini

batarya süresini eleştiren arkadaslar chip deki incelemeyi okuyabilirler, batarya süresiyle ilgili puanlamalarda birinci olmuş
    HTC'yi android konusunda kastettiysen ben Samsung Galaxy kullanıyorum. Yazılım kaynaklı bir çok sıkıntısı var. Ama çok araştırdım tüm hepsi giderilebiliyor. Şu anda da bir çok kişiye yardım ettim, kısa sürede yeni Rom ve 1-2 yazılım kuruyoruz iş bitiyor, bu tip uyarlamayı yapan herkes memnun ama bunları yapmayan herkes memnun değil Sonuçta 450 TL'ye iPhone'dan daha iyi bir telefonum olduğunu düşünüyorum. 3 sene önce de iPhone kullandım çevremdeki herkesin iPhone'u var sürekli kıyaslama yapabiliyorum. Şu anda da Android satış rakamı olarak iPhone'u geçti.

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

onemli olan sizin memnun olmanız zaten, android kullanmadım ama bıkac sene win kullandım, samsung'u bilmiyorum ama eskiden bu işlerin piri htc idi parası olanda htc alırdı ama bu ful kapasitiv ekran muhabbeti htc yi epey sarstı, android ile iyi isler çıkarır ılerde ama yazılım ve uygulama konusunda iphone epey mesafe katetti, yinede alternatiflerin olması iyi, rekabet iyidir

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onemli olan sizin memnun olmanız zaten, android kullanmadım ama bıkac sene win kullandım, samsung'u bilmiyorum ama eskiden bu işlerin piri htc idi parası olanda htc alırdı ama bu ful kapasitiv ekran muhabbeti htc yi epey sarstı, android ile iyi isler çıkarır ılerde ama yazılım ve uygulama konusunda iphone epey mesafe katetti, yinede alternatiflerin olması iyi, rekabet iyidir
    Teşekkürler, HTC daha iyi diye duyuyorum ama tam test etmedim. Samsung'u ucuza bulunca kaçırmadım bir de bir çok sorunun halledilebildiğini duymuştum. Şu anda 3 gün şarjı gidiyor. Ev arkadaşımda ve kız arkadaşımda 3gs 16 gb var. 2. günü göremiyorlar. Yazılım en az iPhone kadar var. Seçenek olarak daha çok seçenek var. Ben şu anda Android 1.6 kullandığım halde iPhone'dan az özelliği yok. Android 2.1 ve 2.2 kullananlar uçmuş durumda direk rakip olarak iPhone 4'ü 5'i bekliyorlar Android de başarılı olduğu için yeni işletim sisteminin gücü ile de fiyatları abarttı bakalım ucuz bulursa daha güçlü olanlarından alıp 2.1 ve 2.2 yi kullanacağım.

Windows Mobile'ı kişisel 5 sene kadar kullandım. 3-4 senedir kişisel olarak elime bile almıyorum. Çünkü iPhone veya Simbian'ın kullanılabilirliği çok daha iyi. 3 Windows Mobile'a yazılım geliştiren bir firmada çalıştığım için bir çok teknik bilgiye de sahip oldum. Kısaca normal kullanıcılar için hiç iyi bir seçim değil endustriyel kullanım açısından da en iyi seçenek.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12