güncel....
Zor geliyor zaten abi emek harcayınca vazgeçmekte epey zor oluyor. Ama hayırlısı ilerde inşallah çok yakan çok kaçan başka başka arabalarım olur o zaman keyifle binerim.
[/QUOTE]
İnşallah Muratcım, hayırlısı olsun, sıkma canın, genç adamsın, daha ne arabaların olur![]()
güncel....
Peder beyin araba da güzelmiş be Murat. Allah kaza bela vermesinBaya uygun fiyata almışsınız walla.
Fiyatı 33.250 ye düşürdüm.
Güncelll....
durumum olsa 1 dk beklemem. hayırlı satışlar kardeşim
Güncell....
off yapma yaasil şu ilanı
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Araç jantsız ve yaysız verilecektir. Güncellenmiş ilan ilk sayfadaki linktedir.
Son fiyatım 30.500 dür. Artık emotion 120 tjet fiyatından bile aşşağıya düştüm. Alanada hayırlı uğurlu olsun.
Valla Bozkurt abim geçen Emin amcamla polis evinde karşılaştık çok dertlli kendisi dizerl almış rahatım diyor
Ama orda da dedim gençliğe baskı yok istediğine binsin abi dizel neyine 21 yaşında Arslanlar gibi delikanlının ben bile 31 yaşındayım dizele binmiyom abicim dizel sana göre![]()
![]()
![]()
abicim fiyat çok çok uygun çünkü senin baktığın yaptığın masraflar düşünülürse bence dost da gidecek bir araba alana şlimdiden hayırlı olsun
bir Muratım geçen burdamı yoksa arabam damı gördüm istanbul gri lpg taktırmış birmot a dinamic paket yani benim arabanın say dome suz olanı 31 000 fiyat yazmış keyfe keder diye onla karşılaştırınca abi sen yine ucuz demişsin o arkadaşımızda buranın üyesidir büyük ihtimal nerde gördümü hatırlamıyorum
31000 değil abi. 32000.
Yaw işte 30500 tl ye normal tjet dynamic alıyorsun. Hatta biraz daha fazla istiyorlar. Çok uygun bir fiyat yazdım bakalım hayırlısı olsun. Sonuçta benim arabam en full u artı 5 yıl garantisi var bakımlı lastikleri yeni masrafsız bir araç. Ve her türlü iddia sınada gireri. 120 tjetten farklı yakmıyor. Ortalamam şu anda 8.6.
gel 25'e el sıkışalım murat![]()
En'lerin bravosu o fiyata gitmez :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
kankam senin araba her türlü 32500 eder...bi sürü masraf yaptın...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Hayırlı satışlar dostum
Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.
Sana bravo konusunda Allahtan sabır ve çok zarar etmeden satmanı dilerim.
Aracınız çok güzel inş, hayırlısı ile satarsınız, bende bravo'yu çok beğeniyorum hata yaza doğru almak istiyordum ama ikince el piyasası yokmuş diye bende leon alıcam leon araştırıyorum![]()
Allah sattırmasın ama acelem yoksa Bravomu kesinlikle değerinin ederinin altına vermem piyasası yok diye...Canı isteyen alsın istemeyen almasın gitsin piyasası olan araba alsın.Bi de pazarlık yaparken bu arabanın piyasası yok diyip karşısındakini mal yerine koyup normal değerinin 5000 tl altından pazarlık yapmaya kalkanlar ve bi de bu muameleye izin verip alıcının karşısında ezilip büzülenler var...Umurumda bile olmaz abiler...Çekerim fiyatımı alacak olan alır almayan almaz...Ben Bravomun kıymetini başka arabalara binince anladım...Araba 170 le gittiğini hissettirmiyor arkadaş yaa...İlginç hem de çok...Focusta hissediyorum ama Bravo hissettirmiyor...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
kardeşim dediklerinde sonuna kadar haklısın bende seat ibiza vardı zamanında aynı muameli bende gördüm,
Konu erdal1984 tarafından (13/04/2010 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri