arayan bir arkadaş vardı hemen alır heralde
Orjinalden Karartılmş Siyah Fun Farlarımı Satıyorum Araba daha 5.000 Km de 1 yıl olmadı kısın branda + garaj da saklandı hiç Bi Sıkıntısı Çizigi Falan Yok Fotoları Ekliyemedim Şu Konumda Foto Vardı Ordan Bakabilirsinz : https://forum.grandepuntotr.com/gara...-2009-fun.html
Fiyat : 200 Tl ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
arayan bir arkadaş vardı hemen alır heralde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Hayırlı satışlar sen angel mı aldın?
bakım yaptırdığını söylüyordu
bence alamaz o arkadaş
ama fiyat dha uygun alsaydı ben düşünebilirdim
sonuçta angellı sıfır farlar 250 lira
hayırlı satışlar oğulcan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
o arkadaş benim.
Dün 820 lira bayıldım servise. Ay başına kadar satılmazsa düşünebilirim. Bu arada angel farlar o kadar ucuzsa Oğulcan ufak bir site indirimi de yaparsın herhalde?
sertaç angel farlar femolide 250 lira
hemi de sıfır![]()
ikisini aynı kefeye koymamak lazım ama birincisi orjinal far herzaman daha kıymetlidir.En basit örneği orjnal teyp.Orjinal teyp fiyatına çok daha donanımlı teypde alınmaktadır.Bir başka durum ise bir far alıp onu siyaha boyatmak için harcıyacagınız para bundan cok daha fazla olur kaldıki orjinal fun farı için gerçekten çok uygun fiyat.0 fiyatı eminim kat kat fazladır bundan dolayı 0 fıyatına gore kıyaslamak lazım angel farla kıyaslamak cok yanlıs olur hem de ogulcanın satısını baltalamak olur
Bence fiyat gerçekten cok uygun orjinal karartılmıs far için
Hayırlı satışlar
kronik gp
Ben de angel far kullanmıs biri olarak orjinal farın yerinin hiç bişeyin tutmayacagını soylerım hele bi de karartılmıs olursa tadınmaz yenmez
elmay ile armut kıyaslanıyor ya neyse..
Farlarda çizik, catlak felan yoksa çok uygun fiyat. Serviste tanesi ne kadar onu bir sorun derim, çin malı ile kıyaslarsak bizim arabaları da 10.000tlye verelim çin malı 0km Chery'ler sudan ucuz nasıl olsa![]()
amma uzattınız arkadaşlar
tercih meselesidir
kim neyi isterse onu alır
amacımız hem satana hem alana kısacası gp kardeşliğine faydalı olmak
herkese hayırlı alışverişler....
fiyat konusunda yorum yağılmasını son derece yanlış buluyorum. ser piyasa, herkes istediği rakama satar arkadaşlar. sadece ürüne talip olanlar yazmalı bence ki onlar da zaten fiyat konusunu özel mesaj şeklinde konuşurlar. alıcı olmayan ben ve diğer arkadaşların yapabileceği en güzel şey hayırlı satışlar dilemek olsa gerek...GP kardeşliği diyoruz, kimsenin kimseye darılmaması gerekir öyle değil mi.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
kankaaa sonunda satıyosun hadi bakalım değişim başlıyo demek ama senin jantlara üzüldüm take off ları kaptırdık ya
fiyat çok uygun servislerde 350-400 lira arası
hayırlı satışlar kardeşim..
bencede fiyat hakkında yorum yapmak kimsenin haddine düşmez.isteyen alır isteyen almaz.nedense her satış konusunda yaşanan bir durum bu.hayırlı satışlar arkadaşım.
Hayırlı satışlar oğulcan
kıyaslama yapılmasaymıştı daha iyi olurmuştu ama neyse; Herkesin kendi zevki farklıdır ..
arkadaşlar ark niyet yok, hemen darılıveriyorsunuz. yapmayın yaw..
Eleştiriler herzaman yapıcı olmayabilir, buna açık olalım evvela.
Neyse, başka taliplisi olmazsa nisanın ilk haftası alabilirim; satılırsa ne ala, hayırlısı olsun...
Arkadaşlar fun farlarının normallerden ne farkı var, ben bilmiyorum da...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri